Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu bir görüşme gerçekleştirmişti. Bu görüşmeden sonra Karamollaoğlu bazı açıklamalarda bulundu. Bunun üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Gerçeği yansıtmıyor' diye konuştu. Detaylar haberimizde!

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın “Temel Bey’in yaptığımız görüşmeye ilişkin anlattıkları yüzde 50+1 kısmı hariç hepsi yalan” açıklamasına cevap verdi. Sputnik Türkiye Radyosu'na açıklama yapan Karamollaoğlu, "Son derece şaşırdım ve üzüldüm. Ne söylemişim de doğru değil?" ifadelerini kullandı.

‘BU BİR HATA VE KABUL EDİYOR’

Karamollaoğlu konuşmasında şunları kaydetti:

“Dostane bir görüşme oldu. Her noktada anlaşmama üzerine anlaştık. Bazı noktalarda anlaştığımızda oldu belki. Ama Cumhurbaşkanının ‘50+1 hariç hiçbiri doğru değil’ demesi… Ne söylemişim de doğru değil? Hakikaten çok üzüntü verici bir durum. 50+1 sistemini Sorosçulara yüklemek hata olur. Onlar teklif etmiş olabilirler ama kabul eden Cumhurbaşkanının kendisi. Bu bir hata ve kendisi de kabul ediyor. Ama şu anda bunu tek başına değiştirmek mümkün değil. Çünkü muhalefet kabul etmez. Bu sistem değiştirilmeli ki muhalefet evet desin.”