SGK Başkanlığı, yazılı ve sözlü sınav sonucuna göre 30 müfettiş yardımcısı alımı yapacak. Adaylar KPSS puanlarına göre başvuru yapabilecekler. Başvurular 12-30 Aralık tarihleri arasında https://www.turkiye.gov.tr/sgk-kurum-disi-sinav adresinden alınacak. 

Başvuracak adayların, 2021 ve 2022'de yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı'nın "KPSSP48" puan türünden en az 80 ve üzerinde alması, en az 4 yıllık eğitim veren yükseköğretim kurumlarının hukuk, siyasal bilgiler, iktisat, işletme, iktisadi ve idari bilimler, tıp, diş hekimliği, eczacılık fakültelerinden veya sosyal hizmetler, sağlık idaresi veya sağlık yönetimi, matematik, istatistik, aktüerya, bankacılık, sigortacılık, işletme mühendisliği, endüstri mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği, bilgisayar mühendisliği bölümlerinden mezun olması gerekiyor. 

Gazi Üniversitesi

Gazi Üniversitesi Rektörlüğü'ne bağlı birimlerde çalıştırılmak üzere sözleşmeli 9 koruma ve güvenlik görevlisi, 1 elektrik elektronik teknikeri ve 10 büro personel istihdam edilecek. 

Adaylar, 7-21 Aralık tarihleri arasında https://personelilan.gazi.edu.tr/adresinden istenilen belgeleri sisteme yükleyerek başvurularını yapabilecek. 

Adli Tıp Kurumu

 Adli Tıp Kurumu'nun merkez ve taşra teşkilatına, sözlü sınav sonucuna göre sözleşmeli 5 büro personeli, 2 aşçı, 4 şoför, 23 hizmetli, 2 sağlık teknikeri, 1 infaz ve koruma memuru ile 3 koruma ve güvenlik görevlisi istihdamı yapılacak.

Adaylar başvurularını 12-25 Aralık tarihleri arasında https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr/ adresinden yapabilecek.