Kamu Bankası 17 Bin TL Maaşla yeni memur alımı için başvuru ekranı açıldı. Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankasının Dünya Bankası ile iş birliği halinde yürütmekte olduğu kayıtlı istihdam yaratma projesine dayalı banka personeli alımı yapıyor. Avrupa Birliği tarafından Finanse edilen ve bileşeni kapsamında proje uygulama biriminde Tam zamanlı olarak çalışmak suretiyle Bilgi Teknolojileri uzmanı alımı yapılacaktır.

Kamu Bankası bünyesindeki memur eksikliğini gidermek için en az 17 Bin TL maaşla bilgi teknolojileri uzmanı alımı yapacaktır. Yapılan alımlarda adaylardan her hangi bir KPSS şartı aranmayacaktır. Başvuruda bulunacak olan adaylar için başvurular elektronik ortamda online olarak gerçekleştirilecektir.

Banka Personeli Alımı Müracaat Özel Şartları

Adaylar üniversitelerin ilgili bölümlerinden Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Elektrik İle Elektronik Mühendisliği Ve Matematik Mühendisliği bölümlerinden mezun olması,

Java 8 ve üzerinden en az 3 yıl uygulama ve geliştirme tecrübesi olması,

Tercihen Secure Coding tekniklerini uygulamış ya da eğitimlerini alışık olması lazım,

Takım çalışmasına yatkın,

Sorumluluk sahibi alması ve etkili iletişim kurabilmesi,

Tercihen iyi derecede İngilizce biliyor olması,

Güçlü ve analitik becerilere sahip olması,

Spring, Spring BOOT, VUE, GRADLE, MİKROSERVİS, JPA, HİBERNATE Vb. Teknolojilerin Kullanıldığı Projelerde Görev Alan adaylardan alımlar yapılacaktır,

SCRUM Metodolojileri ve Yazılım Yaşam Döngüsü süreçlerine hâkim olmuş adaylar iş başvurusunu yapabilecektir,

Memur Alımı İş Başvuru Tarihi ve Şekli

Kamu Bankası iş ilanına başvurmak isteyenler başvuru şartlarını yerine getirmek suretiyle başvurulacak olan pozisyon unvanını belirten talep edilen formata uygun hazırlanarak, Türkçe özgeçmiş dokümanı ile başvuru yazısını iletişim bilgileriyle birlikte elektronik ortamda online bir şekilde en geç 9 Eylül 2022 tarihine kadar saat 17,00 da başvuru butonuna tıklandığında bağlanılan link üzerinden iletilmesi rica olur.