Vatandaşlar Ramazan ayının girmesiyle nakit ihtiyaçlarını ihtiyaç kredileri ile kapatmaya çalışıyor. Ramazan Bayramı gün gün yaklaşırken insanlar vadesi ve faiz oranı daha iyi olan ihtiyaç kredilerini sık sık aramakta. Kamu bankaları olan Halkbank Vakıfbank ve Ziraat Bankası, ihtiyaç kredilerinde uyguladıkları faiz oranlarında değişikliğe gitti. Halkbank Vakıfbank ve Ziraat Bankası, belirledikleri faiz oranları ile kredileri ihtiyaç sahiplerine vermiş olacak. Halkbank Vakıfbank ve Ziraat Bankası'ndan ihtiyaç kredisi almak isteyen vatandaşlar, yeni belirlenen faiz oranları ile kredilere başvurup kısa sürede o kredileri alabilecek.

Halkbank Vakıfbank ve Ziraat Bankası, vatandaşın ihtiyaçları doğrultusunda kredi imkanları sunmakta. Bunlardan en çok tercih edilen kredi türü olan ihtiyaç kredisi ile ilgili önemli bir adım atıldı. Kamu Bankaları olan Halkbank Vakıfbank ve Ziraat Bankası, ihtiyaç kredilerindeki faiz oranlarında değişime gittiklerini duyurdular. Şimdi Halkbank Vakıfbank ve Ziraat Bankası'nın sunduğu ihtiyaç kredilerindeki faiz oranlarını inceleyelim.

1200x627-ruyada-cok-para-gormek-ne-anlama-gelir-ruyada-cok-para-bulmak-ne-demek-1632817110509-5

Halkbank Vakıfbank ve Ziraat Bankası, sundukları ihtiyaç kredilerinde uyguladığı faiz oranlarında değişim var. Peki bunlar ne?

Vakıfbank'ın 50 bin liralık ihtiyaç kredisi ve şartları

Vakıfbank, ihtiyaç kredisi talep eden müşterilerine yüzdelik 1,89 faiz ile 50 bin liralık krediyi 36 ay vade ile sunacak. Aylık taksit 2 bin 77 lira ödemesi olacak.

Ziraat Bankası'ın 75 bin liralık ihtiyaç kredisi ve şartları

Ziraat Bankası, ihtiyaç kredisi talep eden müşterilerine yüzdelik 1,94 faiz ile 75 bin liralık krediyi 24 ay vade ile sunacak. Aylık taksit 4 bin 158 lira ödemesi olacak.

Halkbank'ın 70 bin liralık ihtiyaç kredisi ve şartları

Halkbank, ihtiyaç kredisi talep eden müşterilerine yüzdelik 1,89 faiz ile 70 bin liralık krediyi 24 ay vade ile sunacak. Aylık taksit 3 bin 854 lira ödemesi olacak.

Halkbank'ın 30 bin liralık ihtiyaç kredisi ve şartları

Halkbank, ihtiyaç kredisi talep eden müşterilerine 30 bin liralık krediyi 24 ay vade ile sunacak.