İYİ Parti Malatya İl Başkanı Süleyman Sarıbaş, Millet İttifakı’nın muhtemel cumhurbaşkanı adaylarına yönelik yapılan anketi değerlendirdi.MALATYA (İGFA)- Metropoll Araştırma 'Türkiye'nin Nabzı Aralık 2021' raporundan 'Siyasilerin Beğeni Düzeyi'yle ilgili bölümü paylaştı. Araştırmaya göre, Beğeni düzeyi en yüksek isim Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş oldu.  Yavaş’ı yüzde 51 ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yüzde 39 ile İYİ Parti Lideri Meral Akşener ve yüzde 38 ile AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan takip etti.

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Süleyman Sarıbaş da Metropoll Araştırma’nın anketine ilişkin değerlendirmede bulundu. Sarıbaş, "Milletimiz kötü yönetimden, ekonomik krizden illallah etmiş vaziyette ve kötü gidişattan kurtulmak için yapılacak seçimi bekliyor.  Son olarak Metropoll’ün “Siyasilerin Beğeni Düzeyi” raporuna yansıyan isimlerin başında Millet İttifakı’nda yer alan isimlerin yer alması, aslında milletin de kimleri artık iktidarda görmek istediğinin, arzularının ne yönde olduğunun da göstergesi oluyor.

Metropoll’e göre en beğenilen siyasilerde ilk üç sırada Millet İttifakı’nın kıymetli siyasetçileri yer alıyor. Genel Başkanımız da bu ilk üç isim arasında Mansur Bey ve Ekrem Bey’in hemen ardında yer alıyor" dedi.