Altılı Masa'nın adayının kim olacağına dair henüz bir gürşme olmadığını belirten Zorlu, Kılıçdaroğlu'nun adaylığına yönelik ise İYİ Parti olarak makul çoğunluğun sesi ile aday çıkarmak istediklerini söyledi. 

"Bu konuda sanıyorum en güçlü ve en fazla güvenmesi gereken parti İYİ Parti. Sayın Genel Başkanımız bir feragat ortaya koydu. Gerekçelerini milletimizle paylaştı. Cumhurbaşkanı adaylığından feragat etme kararı almış bir genel başkan olarak, en az risk ile seçimi gerçekleştirmek adına bütün detayları irdeleyen bir partiyiz. Kılıçdaroğlu'nun aday olma hakkı tabii ki vardır. Ama henüz resmi olarak altılı masada isimler üzerinden bir görüşme yapılmadı. Biz makul çoğunluğun sesi ile aday bulmak istiyoruz."

CHP ve İYİ Parti arasında bir gerginlik var mı? sorusuna ise rekabet halindeki ilerleyişlerinin farklı şekilde yorumlanarak farklı kavramlarla kullanıldığını belirterek, "CHP ile İYİ Parti'nin ortaya koyduğu birliktelik, 2018 yılından bu yana Türkiye'de ve dünyada örneğine zor rastlanan bir birliktelik. Sonuç alıcı bir birliktelikti. İttifakın temelinin uzlaşma kültürü olduğunun altını çizmek istiyorum. İki farklı parti olarak, işbirliğine dayalı bir rekabet çerçevesinde ilerlediğimizi ifade etmek lazım. kendi durduğumuz yerden ülke sorunlarının çözümlerine yönelik farklı görüşlerimiz olabilir. Rekabet halindeki ilerleyişimizin farklı şekilde yorumlanarak farklı kavramlarla kullanılması ileri ifadeler." dedi.

Tek aday mı, çoklu aday mı? tartışmalarına da "Ortak ve tek bir aday olması konusunda bizim kararlılığımız devam etmekte. Tabii ki liderler farklı bir yol haritası çizerse buna diyecek bir şey yok" cevabını verdi.