Seçim marotuna start verilmesinin ardından Millet İttifakının adayını henüz kamuoyu ile paylaşmaması her geçen gün yeni tartışmalara neden oluyor. CHP liderinin adaylığına İYİ Parti'nin sıcak bakmadığı her seferinde ' kazanacak aday' vurgusu ile belirtilirken, İYİ Parti'den yine gündem olacak bir açıklama geldi.

İYİ Parti STK Başkan Yardımcısı Mehmet Aslan, Twitter hesabından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun  dün gerçekleştirdiği Bursa ziyaretindeki videosunu paylaşarak "Sokağın sesini görmezden gelirseniz, sandıkta da siz görmezden gelinirsiniz. Bu işin şakası yok." dedi. Aslan'ın ilgili paylaşımı ise şu şekilde:

Geçtiğimiz gün İYİ Parti ev sahipliğinde 11'incisi düzenlenen Altılı Masa toplantısı öncesi İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Cihan Paçacı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik 'kendi adayımızı çıkarırız' çıkışı basın organlarına yansımasının ardından istifa etmişti. Paçacı'nın istifasının ardından İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in 5 parti liderine partili arkadaşlarını tartışma yaratacak açıklamalardan uzak durması gerektiği konusunda uyardığını, bu yüzden de ilgili istifayı kabul ettiğini söylediği belirtildi.