72 saatlik adaylık krizinin ardından masaya geri dönen Meral Akşener'in son yaptığı açıklamada CHP'nin HDP ile görüşmesinin gayet olağan olduğunu ancak HDP'nin masaya gelmesinin asla kabul edilebilir bir durum olmadığını söyledi.

SGK, Emekli Promosyonları İçin Banka Listesini Yayınladı: Ödemeler İki Katına Çıkarıldı! SGK, Emekli Promosyonları İçin Banka Listesini Yayınladı: Ödemeler İki Katına Çıkarıldı!

Akşener'in açıklamalarının ardından Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş İYİ Parti liderine  dün açık bir mektup yazdı.

 Demirtaş, “Size hak olan müzakere siyaseti, HDP için neden bir hak değil? HDP’nin, oy vereceği cumhurbaşkanı adayı ile müzakere yapmasının nasıl bir sakıncası olabilir” diye yönelttiği sorulardan oluşan mektuba İYİ Parti'den ilk açıklama geldi.

Özel bir televizyon kanalına konuk olan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Bahadır Erdem, konuya ilişkin net konuştu.

Kesin çizgilerinin olduğunun altını çizen Erdem, kendileri için değişen bir durum olmadığını belirtti:

 "Milletin çizgisi  olduğuna inandığımız için biz onu ortaya koyuyoruz. Her siyasi parti milletin sesidir. Milletin temsilcisi olduğu, milletin değerlerini temsil ederek bunu gündeme getirdiği zaman ancak teveccüh görür ve yaptığı siyaset bir işe yarar diye düşünüyorum.  85 milyonun da inandığını düşündüğümüz terör konusundaki şeylerimiz netti. Bunu hep söyledik, bugünde netiz dolayısıyla bizde değişen bir şey yok. Hep aynı şeyi söylüyoruz"