14 Mayıs seçimlerinde hedeflediği milletvekili sayısını Meclis'e gönderemeyen İYİ Parti, iç muhasebelere başladı. CHP'de yaşanan hareketliliğin bir benzeri İYİ Parti genel merkezinde de yaşanıyor.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 'değişim' çağrısı muhalefet partileri içersinde bulunanları ayağa kaldırdı. 

Cumhuriyet gazetesinin haberine göre İYİ Parti Genel Merkezi’nde ‘oyların korunmasının başarı’ olarak görülmesi parti içinde muhalefeti arttırdı. Meral Akşener’in 6’lı masanın Cumhurbaşkanı adayını belirleme sürecinde masadan çok sert ifadelerle ayrılması ve daha sonra tekrar geri dönmesi ‘oy kaybına’ yol açtığı şeklinde yorumlanırken bu durumun stratejik bir hata olduğu iç hesaplaşmalara neden oldu.

İYİ Parti'li Kurmaylar, seçimin sonucunun “muhalefetin Anadolu halkını tanıyamadığını”da gösterdiğini konuşurken, parti içerisinden istifa çağrıları yükseldi. Bu bağlamda İYİ Parti disiplin kurulu üyesi Ethem Baykal, dün yaptığı açıklamada genel başkan Meral Akşener’e istifa çağrısı yaparken Akşener’e muhalif ekip bugün İstanbul’da, bir araya gelecek.  24-25 Haziran’daki kurultayda da Akşener’in karşısına bir adayın çıkabileceği iddiası da gittikçe güçleniyor.

Yenişehirlioğlu'ndan 'Rolex' açıklaması: Alın teriyle helal yoldan edindim, takmaya devam edeceğim Yenişehirlioğlu'ndan 'Rolex' açıklaması: Alın teriyle helal yoldan edindim, takmaya devam edeceğim