Ak Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe: “AK Parti’li belediyelerimizce emekçi kardeşlerimize verilen en az yüzde 80 zam hayırlı, bereketli olsun."

Ak Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, twiter hesabından yaptığı paylaşımda:


"Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz!"


"Bizim yönetim anlayışımızda emek ve alın teri kutsaldır!


AK Parti’li belediyelerimizce emekçi kardeşlerimize verilen en az yüzde 80 zam hayırlı, bereketli olsun." açıklamasında bulundu.


Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz günlerde Türkiye İstatistik Kurumu (TUİK) Tüketici fiyat endeksini yıllık bazda (TÜFE) %79,60 olarak açıklamıştı. Osman Nuri Kabaktepe’nin yaptığı açıklamaya göre İstanbul’daki Ak Partili İlçe Belediyelerinde çalışan hiçbir işçi, %80’in altında zam almayacak.


       20 yıldır iktidarda olan Ak Parti’nin, İstanbul İl Başkanı; TUİK verilerini baz alarak işçinin alın terinin karşılığını vermek üzere bir çalışma gerçekleştiriyor. Bu davranışı alkışlıyor ve takdir ediyoruz.


      Darısı; otelciliğe, pansiyonculuğa soyunan memur sendikalarının çok değerli, bir o kadar da profesyonel genel başkan ve yöneticilerinin başına… Protokolden protokole koştururken, plaket imzalamaktan mürekkebi biten kalemlerinin mürekkebi dolarsa belki memurlar için de yıllık bazda tüketici fiyat endeksine dayalı resmi oran olan %80 oranında bir zam istemeye cesaret edebilirler. Ne dersiniz? 


Yetkili memur sendikasının Genel Başkanı Sayın Ali Yalçın da Ak Parti İstanbul İl Başkanı gibi memurlara %80 zam ister mi? Olur mu olur. Bakarsınız ister…


Umut fakirin ekmeği. Ye Memet ye!