İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Toplum Yararına Programı (TYP) ile personel alacak. Müdürlükten yapılan duyuruya göre, 5+5 ay süreyle çalıştırmak üzere 400 personel istihdam edilecek. Peki, İŞKUR TYP başvurusu nasıl yapılır? TYP başvuru şartları ne? GSB TYP başvuru ekranı!

İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı yurtlarda  ve ilçe müdürlükleri spor tesisleri ve gençlik merkezlerinde  görevlendirilmek üzere 230 kadın 170 erkek temizlik görevlisi alınacak.

TYP BAŞVURU NE ZAMAN 2022?

İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne alınacak TYP personel alımı başvuruları 20-24 Eylül tarihleri arasında alınacak.

İSTANBUL GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ TYP BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Adaylar İŞKUR Portal Sistemi'ne kayıt olduktan sonra TYP başvuru ekranından başvurularını yapabilecek.

TYP BAŞVURU ŞARTLARI NE?

- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

- İŞKUR’a kayıtlı olmak,

- 18 yaşını tamamlamış olmak,

- 31/5/2006 tarihli ve 5510 sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanununun 4 üncü maddesinin birinci fıkrasının (a) ve (c) bentleri kapsamında SGK’ya bildirilmiyor olmak ve isteğe bağlı sigortalılık hariç aynı Kanunun 4 üncü maddesinin birinci fıkrasının (b) bendi kapsamında sigortalı olmamak veya belirtilen kapsamda sigortalı sayılmamak,


- Emekli ve malul aylığı almıyor olmak,

- Öğrenci olmamak (açıköğretim öğrencileri hariç).

İSTANBUL GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ TYP KURA TARİHİ NE ZAMAN?

İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü TYP noter kurası seçimi 26 Eylül saat 14.30’da İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Konferans Salonu’nda yapılacak.

BAŞVURU İÇİN TIKLAYIN