KAMUDANHABER- Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, sözde bir gazetenin uydurma ve yalan haberlerle haysiyet cellatlığına soyunarak, Türkiye Kamu-Sen'e yönelik iftiralarına cevap vererek, "Onlar varsın iftiralarına devam etsinler. Ne de olsa eski alışkanlıkları. Bu millet artık, huzuru hak ediyor hem de çok. Biraz da insan olmayı deneyin, tabi başarabilirseniz." dedi.

Genel Başkanımız İsmail Koncuk;

Bir sözde gazete 16 Temmuz'da görevden alınan, Fetöcülükten tutuklanan eski Sinop Valisi ile konuşarak, Sinop Şube Başkan'ımız Turgay Şen'i göreve iade ettirdiğim şeklinde bir uydurma haber yapmıştır.Sinop Şube Başkan'ımız Turgay Şen, 16 Temmuz'da görevden alınan eski vali tarafından görevden açığa alınmamış, bu tarihten çok sonra, yerine atanan yeni Sinop Valisi tarafından açığa alınmıştır, ancak öncesinde savcılık tarafından yapılan soruşturmada Şube Başkanımız Turgay Şen suçsuz bulunmuş ve gözaltı dahi yapılmadan, sadece ifadesi alınarak gönderilmiştir.

Savcılığın bir suç isnat etmemesi sonucunda, ilgili karar gereği, açığa alma işlemi  6 Ağustos tarihinde kaldırılmıştır.Görüldüğü üzere Fetö örgütü üyesi olmaktan 16 Temmuz'da görevden alınan eski Sinop Valisinin bu iş ve işlemlerle hiç bir alakası yoktur ve zaten akabinde tutuklanarak hapsedilmiştir.16 Temmuz'da görevden alınan ve tutuklanan eski valinin 6 Ağustos tarihinde, şube başkanımızı göreve iade ettiğini ilan etmek, bunu haber yapmak yalancılık ve iftira atmak değilse nedir?

Bu haber o kadar art niyetlidir ki, hiç bir şekilde konuşmadığımız, tanımadığımız, kocası darbeci, kendisi Fetöcü olmakla suçlanan bir kişi ile bağlantılı olduğumuz ima edilmek istenmektedir.Bu olayların belgeleri tarih tarih vardır.Bu tür yalan haberler,  Türkiye Kamu Sen düşmanlığı yapmayı alışkanlık haline getirmiş mahfillerin bir tezgahıdır.Bizleri kirletmek isteyenler, haber arşivlerindeki Fetöye övgüleri haber yapsalar, kaç ciltlik bir ansiklopedi olur, bilinmez.Bu Fetöcü eski Sinop valisiyle konuştuğumu iddia edenler, ispat etmezlerse şerefsizdirler.

Bu odaklar, ülkemizde oluşmaya başlayan, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından her vesile ile önemle tekrar edilen, birlik ve beraberlik vurgusundan, adeta rahatsız olmaktadırlar.Bunlar ayrışmadan nemalanmayı alışkanlık haline getirmiş, ayrımcılıktan beslenen, birlik ve beraberliğin oluşmasından rahatlarının kaçacağını, rantlarının azalacağını düşünen ve gerginliğin devamını kendileri için kar gören odaklardır.

Hesap edemedikleri tek şey ise,  bizim camiamıza Fetöcülük, darbecilik, ihanet ve bölücülük sürsen bulaşmaz.Biz, ülke ve milletimizin birlik ve beraberliği, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin bölünmez bütünlüğü için var gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz, onlar varsın iftiralarına devam etsinler.Ne de olsa eski alışkanlıkları.Bu millet artık, huzuru hak ediyor hem de çok.Biraz da insan olmayı deneyin, tabi başarabilirseniz.
 
                 İSMAİL KONCUK
TÜRKİYE KAMU SEN GENEL BAŞKANI