İslam Memiş, altınla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İslam Memiş altınla ilgili o tarihi vererek sürpriz rakam verdi...

islam-memis-ezber-bozacak-tahmin-altın-ve-dolar-savası-baslıyor

16-20 Ekim arası 3 hisse temettü verecek! 16-20 Ekim arası 3 hisse temettü verecek!

Altında an itibarıyla son durum ne?

Tam altın:  8.923,57 TL

Yarım Altın:  4.475,47 TL

Çeyrek altın: 2.237,73 TL

Gram altın: 1.258,53 TL

İslam Memiş sözlerine "Altın fiyatlarında ufak tefek düzeltmeler olabilir. 2 gün içinde 154 lira değer kaybeden gram altın kısa vadeli yukarı yönlü tepki de yapacaktır. Altının yüzde 50 alım fırsatı verdiğini söyleyebilirim. Uzun vadeli yatırımcı içinde alınabilir olarak görüyorum. Bu yıl içinde 1554’ye yönelik ataklar görebiliriz.” diyerek başladı.

islam-memis-yeni-rekorlar-gelebilir-dedi-yatirimcilari-uyardi-1646991505-1

İslam Memiş “2 yıl önce dolar kuru 18 TL’ye çıktığında herkes dolar 30 liraya çıkacak diye saldırdığı zamanda uyarılarımız vardı. Adeta yalvarmıştık, ama yine orada bir tokat yediler. Şimdi seçim öncesi iki haftalık sürece bakıyorum. Yine altın ve döviz tarafına bir saldırı oldu. Sakin olmakta fayda var, evet yazların kur atakları yine göreceğiz." diye konuştu. 

islam-memis-ten-altin-olanlara-uyari-carsi-pazar-karisacak

İslam Memiş "Gram altında yine ataklar görebiliriz. Ama elindeki tüm parayı zar atmak yerine yatırımcı olmak önemli. Siyasetçiler seçim meydanlarına çıktıklarında dolar 30 TL olacak, gram altın 2 bin lira olacak dedi mi? Daha iyi ekonomi vaadinde bulundu. Kim kime güvendi de o kadar altın ve dolar aldı." diye ifade etti.