Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, dolar ve altındaki hareketlerden kaynaklı çok kişinin batacağı konusunda sosyal medya hesabından yatırımcılara uyarılarda bulundu. İşte detaylar...

İslam Memiş, Twitter üzerinden ise piyasadaki gelişmeleri değerlendirerek şu uyarıları yaptı:


“Dün 20,50’den $ alan şuan 20,30 Dün 1.380’den gram alan şuan 1.360

Son 2 hafta. Bu iki hafta içerisinde algıyla varlıklarına yön veren, kumar oynayan ya batacak ya da çıkacak. Çok kumar oynayan olacak. Çok batan olacak. Hadi hayırlısı. Bakalım batanlar suçu kimde arayacak? Çok merak ediyorum.
Zengin olan kendinden bilir, batan kimden bilir?

BBC'den İstanbul analizi: Ekrem İmamoğlu mu? Murat Kurum mu? BBC'den İstanbul analizi: Ekrem İmamoğlu mu? Murat Kurum mu?

Seçim öncesi ve sonrası volatilite o kadar çok olacak ki, özellikle seçim gecesi o kadar çok büyük vurgunlar yapacaklar ki göreceksiniz. Sanal kumarhaneler çok yuvalar yıkacak. Çok intihar edenler olacak. Yapmayın, etmeyinler bir şey ifade etmeyecek. Malınızı, canınızı alanlar şampanya patlatarak kutlama yapacaklar! Ya kumar oynayanlar ne yapacak? Yuvasından, malından, canından olacaklar.

Sanal kumarhaneler, kampanya başlattı. Sanal kumarhaneler, pozisyon ayarladı. Sanal kumarhaneler, ipini hazırladı. Cellad hazır, kurbanını bekliyor. 2 hafta sonra ipin kurbanları kimmiş göreceğiz. Bugün celladına aşık olmuşların yürüyüşünü izliyoruz. Yarın ise göz yaşlarını.

Bugün o kurbanları gaza getiren, o masaya oturtan, ipe götüren seçimden sonra diyecek ki “Bak borcundan dolayı intihar etmiş, vah vah”. Düşmanlarınız böyle intikam alacak. Uyanık olun. Ya da olmayın, siz bilirsiniz.”