Birçok kurum İŞKUR üzerinden iş ilanları veriyor. Son dönemlerde pandemiden dolayı evde çalışmak isteyenlerin sayısı arttı. İşte İŞKUR üzerinden verilen evde paketleme iş ilanları!

Evde çalışarak para kazanmak isteyenlerin İŞKUR’un son dakika iş ilanları ile yüzü güldü. Koronavirüs salgını kapsamında artan geçim sıkıntısı doğrultusunda bir nebze de olsa nefes almak isteyen vatandaşlar ek iş olarak veya sürekli çalışmak sureti ile evden yapılabilecek olan işleri araştırıyorlar. Bu doğrultuda gerek ev hanımları gerek ek iş yapmak isteyenler tarafından evden çalışma paketleme işi araştırması yapıyor. Peki, İŞKUR’un sunduğu paketleme işleri neler? Ne kadar kazanç sağlıyor?

İŞKUR ÜZERİNDEN ALINIYOR

Türkiye İş Kurumu tarafından 24 Kasım 2021’de açılan evde paketleme işleri büyük ilgi görüyor. Özellikle çalışanlar ve ek iş arayanlar tarafından yoğun bir ilgi gelirken yüzlerce iş için eleman arayışı devam ediyor. Farklı paketleme iş ilanları sunarak binlerce kişiye iş istihdamı sağlayacak olan İŞKUR’un internet sitesi üzerinden anında başvuru yapabiliyorsunuz.

BAZI ŞARTLAR ARANIYOR

İŞKUR tarafından yayımlanan evde paketleme işçisi ilanlarına başvuruların hala devam ettiği belirtilerek ilana başvuru yapacak olan vatandaşların bazı şartlara haiz olmaları gerektiği bildirildi. Bu kapsamda vatandaşlarda aranan şartlar şöyle ifade edildi:

  1. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak
  2. En az 18 yaşını tamamlamış olmak
  3. En az ilkokul mezunu olmak (İlanlara göre değişkenlik gösterebilmek)
  4. Çalışmasına engel olacak herhangi bir sağlık sorununun olmaması
  5. Adli sicil kaydının temiz olması

İŞKUR’un yayınlandığı ilanlarda genel başvuru şartları yukarıdaki maddeler olur iken işlere göre farklı özel başvuru şartları da bulunuyor. Bu şartları taşımanız durumunda sizde evde paketleme işlerine başvuru yaparak hemen işe başlayabilirsiniz. Özellikle birçok ev kadını bu yöntemle evden para kazanıyor.

EVDE PAKETLEME İŞLERİ

İŞKUR tarafından istihdam sağlamak adına oluşturulan ilanlarda farklı seçenekler yer alıyor. Binlerce ilan Türkiye’nin farklı bölgelerinde aktif edilirken vatandaşlar kendi illerinde ilan olduğunda başvuru yapabiliyor. Evde paketleme işleri ise şöyle paylaşılmıştır:

  1. Et paketleme işçisi
  2. Kayısı işleme ve paketleme işçisi
  3. Konfeksiyon ürünlerini katlama/paketleme işçisi
  4. Kumaş paketleme işçisi
  5. Makarna paketleme işçisi
  6. Mobilya paketleme işçisi
  7. Paketleme işçisi
  8. Gıda paketleme işçisi
  9. Unlu Mamuller paketleme işçisi
  10. Yumurta paketleme işçisi

Paketleme işçisi alımı için tıklayınız