Mardin ve Diyarbakır Belediyeleri'nde İddialar İçin Müfettiş Görevlendirildi Mardin ve Diyarbakır Belediyeleri'nde İddialar İçin Müfettiş Görevlendirildi

İş Bankası yeni bir kampanya ile 50 bin TL faizsiz kredi vereceğini açıkladı. İş Bankası kampanyaları en sık başlatan bankalardan biri olsa da bu özel kampanya, hem uzun vadeli hem de faizsiz kredi açısından avantajlı koşulları ve seçenekleriyle öne çıkıyor. İşte oldukça dikkat çeken kampanyanın detayları.

Faizsiz Krediden Kimler Yararlanabilir?

İş Bankası'nın sunduğu 50.000 TL faizsiz krediden şahıs tüccarları ve küçük işletmeler (kobis) yararlanabilmektedir. Şahıs tacirlerine özel bu kredi kampanyası yeni başlamış olup halen devam etmektedir. Serbest tüccarlar, İş Bankası şubelerinden bu krediye başvurabilir ve daha sonra faizsiz geri ödeyebilirler. Bu sayede serbest tüccarlar, işlerini büyütmek istediklerinde veya nakit sıkıntısı yaşadıklarında nakit ihtiyaçlarının birçoğunu 50.000 TL ile kolayca karşılayabilirler. Kampanyanın sıfır faiz özelliği de uzun vadeli seçeneklerle geri ödeme esnekliği sağlıyor.

Geri Ödeme Süresi Nedir?

50.000 TL faizsiz kredi 12 ay vade ile geliyor. Bu sayede aylık geri ödemeler kolaylıkla yapılabilmektedir. Şahıs tüccarları, işlerini büyütmek istediklerinde veya acil nakit ihtiyaçları olduğunda bu fırsattan kolayca yararlanabilirler. 50.000 TL kredi alındıktan sonra geri ödemeler 12 ay taksitlendirilecek. Mayıs ayı boyunca İş Bankası'nda şahıs tacirlerine özel kredi fırsatı geçerli olacak olup, kampanya bitiş tarihi henüz netlik kazanmamış olsa da şahıs tacirleri bu durumdan rahatlıkla faydalanabilecektir.

Kampanya Detayları

İş Bankası, 50.000 TL'lik faizsiz kredinin yanı sıra daha birçok farklı ve kapsamlı fırsatı da sunuyor. Bu imkanlara göre özellikle kredi ihtiyacı olan bireyler, krediyi aldıktan sonra bir yıl süreyle 50.000 TL'ye kadar olan havale ve elektronik fon transferlerini (EFT) de ücretsiz olarak gerçekleştirebilmektedir. Bu sayede şahıs şirketi işleten kişiler sıfır kesinti ile 50.000 TL'ye kadar havale ve EFT gerçekleştirebilmektedir. Bu hizmet bir yıl süreyle mesai saatleri ve iş günlerinde geçerli olacaktır. Böylece şahıs şirketi ile iştigal eden şahıslar, İş Bankası'nın tüm bu hizmetlerinden yararlanarak havale ve EFT işlemlerini daha kolay gerçekleştirebilmektedir. 

Gerekli Koşullar İş Bankası'nın yeni müşterisi olan şahıs tacirlerine özel olarak hazırlanan bu kampanya aynı zamanda şahıs tacirinin kredi notunu da incelemektedir. Kredi notu uygun olan ve şahıs şirketi olduğuna dair yeterli belgeye sahip olanlar başvurabilir. Şahıs şirketleri için sunulan 50.000 TL faizsiz krediden uygun şartlarla İş Bankası'na hızlı bir şekilde başvurabilirler. Ayrıca bu krediyi 12 ay vade ile kolayca geri ödeme imkanına da sahip olacaklar.

Tüm bu koşulları sağlayan bireyler, Mayıs ayı boyunca İş Bankası'nın sunduğu kredi kampanyası ve havale/EFT fırsatlarından yararlanabilecekler.