Balat’ta 24 Nisan’da meydana gelen olayda 112 Acil Çağrı merkezini arayan bir kişi eşinin intihar ettiğini söyledi. Polis ekipleri 2 çocuk annesi 21 yaşındaki Fatma N.’nin tabancayla vurularak öldüğünü tespit etti.

Polise ihbarda bulunan Fatma N.’nin eşi Yalçın N. eşinin eve geldiğinde intihar ettiğini nedenini bilmediğini söyledi. Yalçın N.’nin polise, “Eşimle 4 yıldır evliyiz, 2 çocuğumuz var. Eve geldiğimde yatak odasının girişinde onu yerde yatarken buldum. O an panikle yanında duran bana ait silahı alarak yatak odasındaki şifonyerin içine koydum.” dediği öğrenildi.

İKİ KURŞUN YARASI TESPİT EDİLDİ
Ancak olay yerine yapılan incelemede Fatma N.’nin göğsünde ve kalçasında iki kurşun yarası tespit edildi. Bunun üzerine Yalçın N. ile o sırada kapıda bekleyen kardeşi Bahattin N. gözaltına alındı. Bahattin N.’nin üzerinde yapılan aramada dolu bir şarjör, otomobilinde ise ruhsatsız silah ele geçirildi.

Şüphelilerin polise ifade vermeyerek susma haklarını kullandıkları öğrenildi. Fatma N. ile eşi Yalçın N.’nin maddi sıkıntı içinde oldukları için sık sık kavga ettikleri öğrenildi.

Emniyetteki işlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Yalçın N. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Kardeşi Bahattin N. ise adli kontrol şartıyla serbest kaldı.