Mardin ve Diyarbakır Belediyeleri'nde İddialar İçin Müfettiş Görevlendirildi Mardin ve Diyarbakır Belediyeleri'nde İddialar İçin Müfettiş Görevlendirildi

Dün saat 21.00 sıralarında Kargıcak Mahallesi'ndeki bir inşaatta, müteahhit Özgür Reisoğlu ile inşaatta 3 yıldır bekçilik yapan Eyüp Bülbül arasında para anlaşmazlığı nedeniyle tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönmüş ve Bülbül, yanında bulunan av tüfeğiyle Reisoğlu'na ateş etti. Reisoğlu, kasık kısmından yaralanmış ve olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Ancak yapılan müdahalelere rağmen Reisoğlu kurtarılamadı.

Şüpheli Eyüp Bülbül, Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekiplerince yakalanıp gözaltına alındı. Olayın ardından yapılan otopsi sonucunda Özgür Reisoğlu'nun cenazesi Antalya Adli Tıp Kurumunda incelenmiş ve daha sonra memleketi Sakarya'ya götürülmek üzere defnedilmek üzere yola çıkarıldı. Olayla ilgili soruşturma devam etmekte.