Banka Müdüründen Şok İtiraflar! Uyuyan Hesapları Kullanarak Milyonlarca Lira Çaldı Banka Müdüründen Şok İtiraflar! Uyuyan Hesapları Kullanarak Milyonlarca Lira Çaldı

Seçimlere sayılı günler kala siyaset arenasındaki yoğun trafik baş döndürmeye devam ediyor.

14 Mayıs seçimlerine Cumhurbaşkanı adaylığını yazdırdığı ilk andan bu yana muhalefetin eleştiri oklarının hedefinde olan ve 'oyları bölecek' söylemlerine maruz kalan Muharrem İnce'nin geçtiğimiz günlerde Kemal Kılıçdaroğlu'na yaptığı çağrı gündemi salladı.

6'lı masa üyelerinden DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun ittifaktan çıkarılması halinde adaylıktan çekilip Millet İttifakı'na destek sunacağını açıklayan İnce'ye Kılıçdaroğlu NTV ekranlarından yanıt verdi.

Kemal Kılıçdaroğlu 6 lider ile birlikte yürümeye devam edecekleri mesajını vererek, şu ifadeleri kaydetti:

"Biz yolumuza bakıyoruz. İnce'ye teklif yapıldı. Ayrıntılara girmek istemem ama medyada da yer aldı. İnce ile görüşmemizden sonra Engin Altay'ı Muharrem Bey'e gönderdim. Geçmişe yönelik yapacağımız sorgulama kul hakkı yiyenler, yolsuzluk yapanlar ile ilgilidir. Bununla ilgili tavrım son derece net. Kim olursa olsun babam bile olsa yolsuzluk yapmış ve ben göz yummuşsam ben devleti yönetemem. Sayın Davutoğlu da sayın Babacan'ın da hayatlarına, mal varlıklarına bakın. Biz demokrasi için bir araya gelmiş kişileriz. Üç yıl içinde yoksulluğu bitireceğim. Biz altı lider bir aradayız. Doğal olarak CHP listelerinden aday olanlar kendi partilerine gideceklerdir. Hiçbir tartışma olmasın diye 2 bin 400 maddelik metin hazırladık. Her alanda neyi öngörüyorsa hepsi orada var. Altı lider imzalamışız. Dolayısıyla hiçbir ihtilaf çıkmayacak."