Cumhurbaşkanlığı yarışında 'ben de varım' dediği ilk dakikalardan bu yana muhalefetin hedefinde olan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, dün kamuoyuna yansıyan CHP'li Fikri Sağlar'ın açıklamalarına yanıt verdi.

3 Nisan tarihinde Kemal Kılıçdaroğlu'nun bilgisi dahilinde görüştüklerini açıklayan Fikri Sağlar'a İnce, bahsedilen teklif için iş işten geçtikten sonra göstermelik, yapılmak için yapılmış bir teklif olduğunu söyledi.

CHP'nin amacının uzlaşma olmadığını, imha operayosyonu olduğunu söyleyen Muharrem İnce, Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendisine birebir bir teklifle gelmediğini söyledi.

Çocuk Oyuncaklarında Güvenlik Alarmı! Jasmine Bebek Ürünleri Tehlike Saçıyor Çocuk Oyuncaklarında Güvenlik Alarmı! Jasmine Bebek Ürünleri Tehlike Saçıyor

Seçim söylemlerinde Halil İbrahim sofrasının genişletileceğini sık sık ifade eden Kılıçdaroğlu'na kırıldığını belirten İnce, Millet İttifakı ortakları içerisinde yer alan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'a ve Gelecek Partisi Başkanı Ahmet Davutoğlu'na cumhurbaşkanı yardımcılığı koltuğunun verilmesini şu sözlerle eleştirdi:

"'Yüce Divan'a göndereceğim' dediği Babacan'ı, 'En çapsız bakan' dediği Davutoğlu'nu Cumhurbaşkanı yardımcısı yapıyor. Bana teklif yapmış gibi yapıyor."