Sosyal medya, Muharrem İnce'nin seçim kampanyası otobüsünde yaptığı dans gösterisiyle adeta çalkalanıyor. Birçok genç, İnce'nin dans hareketlerini taklit ederek kaydettikleri videoları paylaştı. İnce'nin partisinin genel merkezinin önünde ise, kalabalık bir grup, bu dans hareketleriyle eğlenceli anlar yaşadı.

Bu otomobil Türkiye pazarını karıştırır! sıfırı 450 bin liraya satılacak Bu otomobil Türkiye pazarını karıştırır! sıfırı 450 bin liraya satılacak

Sosyal medyada yayınlanan İnce'nin seçim otobüsü ziyaretindeki dans figürleri videoları, oldukça popüler hale geldi. Gençler, İnce'nin dansını taklit ettikleri anları sosyal medya hesaplarında paylaştılar. Dans akımına, gençlerin yanı sıra her yaş grubundan insanların da katıldığı görüldü.

Gençler, tüm bu akımın üstüne bir de Memleket Partisi'nin genel merkezi önünde de bir araya gelerek bu akıma yeni bir boyut kazandırdılar.
 

AKIMA CÜNEYT ÖZDEMİR CANLI YAYINDAN KATILDI

Katılım sayısı artarken, siyasi gündemin gözde isimlerinden gazeteci Cüneyt Özdemir'in Muharrem İnce ile ilgili yorumları da oldukça ilgi gördü. Özellikle, Özdemir'in İnce'nin dans figürlerine benzeyen hareketler yapması ve bunu yaparken gülmekten kendini alamaması dikkat çekti.