İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun son günlerde yaptığı pazar ziyaretleri, vatandaşlardan aldığı tepkilerle gündeme gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu Tuzla ziyaretinde bir vatandaşın "Sizi sonunda İstanbul’da görebildik, şükürler olsun" tepkisiyle karşılaşan İmamoğlu, bu kez Bayrampaşa perşembe pazarında esnafın HDP ile işbirliği eleştirisi üzerine tartışma yaşadı.

İBB Başkanı İmamoğlu'nun pazar ziyareti sırasında bir esnafın PKK ile ilişkisi olduğunu ima ederek "Sen terbiyesiz birisin, ahlaksız birisin" dediği iddia edildi. Esnafın HDP'yi eleştirmesi üzerine İmamoğlu'nun tepkisinin sert olduğu ve tartışmanın daha da alevlendiği belirtildi. İmamoğlu'nun şikayeti üzerine esnafın gözaltına alındığı bilgisi de gelen bilgiler arasında yer aldı.

Polen alerjisi olanlar dikkat: Sağlık sorunlarına neden oluyor Polen alerjisi olanlar dikkat: Sağlık sorunlarına neden oluyor

Esnafın HDP tepkisi üzerine öfkelendi


Esnafın "PKK’yla olanları istemiyorum" demesi üzerine öfkelendiği görülen İBB Başkanı, "Sen terbiyesiz birisin, ahlaksız birisin" dedi. Esnaf, daha sonra İmamoğlu'nun şikayeti üzerine gözaltına alındı.