TV100'de Candaş Tolgaışık'ın konuğu olan Sinan Oğan, seçim sonuçlarını değerlendirdi.

Seçimin sürprizini kendilerinin yaptığını söyleyen Oğan, ikinci tur için de görüşmelere açık olduklarını söyledi. İkinci turda destek verecekleri adaylara bazı şartlar sunacaklarını söyleyen Sinan Oğan, şu ifadeleri kaydetti:

 "Bir biz PKK terör örgütüyle, FETÖ ve Hizbullah'la kesintisiz mücadele. Bu olmazsa olmazımız. Sığınmacıların bir takvim içerisinde geri gönderilmesi. Bizim takvimimiz 1 seneydi. Bir başkası seçildiğine göre 1 seneyle dayatmanın manası yok ama bir takvime bağlanmalı. HDP ve Hizbullah'a hükümette görev verilmemesi sürecin dışında tutulması. Anayasa'nın ilk 4 ve 66. maddesine asla dokunulmayacağının taahhüt edilmesi. Türk milletinin ortak talebi olan bu talepleri her iki tarafça kabul edileceğini düşünüyorum."

Ben bir belediyeye aday değilim

Bazı basın yayın organlarına yansıyan haberlere göre yakın zamanda Millet İttifakı Cumhurbaşkanı yardımcısı adayları Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın ATA İttifakı adayı Sinan Oğan'ı ziyaret edeceklerine yönelik çıkan haberlere de değinen Candaş Tolga Işık, konuğuna 'Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş ile görüşecek misiniz?'  sorusunu yöneltti.

Çocuk Oyuncaklarında Güvenlik Alarmı! Jasmine Bebek Ürünleri Tehlike Saçıyor Çocuk Oyuncaklarında Güvenlik Alarmı! Jasmine Bebek Ürünleri Tehlike Saçıyor

Sinan Oğan program modaretörüne şu sözlerle yanıt verdi:

'Ben bir belediyeye aday değilim, sorunuzu anlamadım. Öyle bir görüşme planımız yok. Bir sürü insanla görüşüyoruz ama burada görüşeceğim ne, İstanbul belediyesine aday değilim neyi görüşeceğim anlamadım''