İlksan Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre;

T.C. Cumhurbaşkanlığı Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenecek olan 2023 Yılı Berat Kandili İLKSAN üye ve yakınları Umre Programı (Yürüme Mesafeli), 01 Mart 2023 – 12 Mart 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olup; kontenjanlar sınırlı sayıdadır.

Umre Programının kapsam ve fiyat bilgileri aşağıda sunulmuş olup; fiyata sabah kahvaltısı, öğlen kumanyası ve akşam yemeği dahildir.

Dileyen üyelerimiz umre ücretinin %40’ını peşin ödemek koşulu ile kalan %60’lık kısmı vade farksız 3 taksit şeklinde Kuveyt Türk Katılım Bankası’ndan taksitlendirme yapabileceklerdir.

PROGRAM:

Berat Kandiline özel 11 günlük bir program olup, 3 günü Medine, 8 günü Mekke olarak düzenlenmiştir. Umre için gidişler 01 Mart 2023 tarihinde,  dönüş ise 12 Mart 2023 tarihinde gerçekleşecektir. (Gidiş-Dönüş tarihlerinde bir günü geçmeyecek şekilde değişiklik yapılabilir.)

Son başvuru tarihi:

02 ŞUBAT 2023

Oteller merkeze yürüme mesafesindedir. (Maksimum 900mt-1000mt)

SAR: Suudi Arabistan Riyali

OTEL BİLGİLERİ

Yürüme Mesafeli:

Medine Oteli: Grand Safi vb.

Mekke Oteli: İnfinity vb.

Umre Ziyaretine katılacaklar otellere kayıt sırasına göre yerleştirilecektir. Her oda içerisinde banyo/wc bulunmaktadır.

Yemekler Türk aşçılar tarafından hazırlanmaktadır.

Odada beraberinizde konaklayacak kişi veya kişileri kendiniz belirleyebilirsiniz.

Fiyata Dahil Olan Hizmetler:

Gidiş Dönüş Uçak Biletleri
Vize İşlemleri
Otelde Konaklama Bedelleri
Sabah Kahvaltısı, Öğlen Kumanyası ve Akşam Yemeği
Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından içinde dua kitapları, seccade ve tespih bulunan çanta
Umre Ziyaretine İstanbul ya da Ankara’dan hareket edilecek olup; ziyaretçilerin bulundukları ilden Türk Hava Yolları bağlantısı olanların İstanbul ya da Ankara'ya seyahatleri fiyatlandırmaya dahildir.                                                                                                                              
Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler:

Umre ziyaretine katılacak kişiler masraflarının tamamı kendilerine ait olmak üzere pasaportları yok ise pasaport çıkartacaklardır.
 

Önemli Bilgiler:

Tüm İlksan üyeleri, emekli üyeler, eşleri, çocukları ve akrabaları umre programına katılabilecektir.
Suudi Arabistan’a gittikten sonra herhangi bir sebeple veya kendi isteğiyle erken dönmek isteyen Umre yolcularına (otel, uçak, vize ve diğer hizmetler için ödemeler önceden yapıldığından) herhangi bir ücret iadesi yapılamayacaktır.
Uçak biletinde yazılı dönüş tarihleri dışında bir tarihte dönmek isteyenler ücret farkını; farklı bir havayolu şirketi ile dönenler ise bilet ücretini kendileri karşılayacaktır.
 

Başvuru Şekli ve Şartları:

1. Umreye gitmek isteyen üyelerimiz; öncelikli olarak Sandığımıza ait 444 19 43 numaralı telefonu arayarak kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

2. Ödemeler Vakıf Katılım Bankası, Ziraat Bankası, Ziraat Katılım Bankası, Albaraka Türk Katılım Bankası, Kuveyt Türk Katılım Bankası, Emlak Katılım Bankası, Türkiye Finans Katılım Bankası Şubelerinden yatırılabilecektir.