İki ay önce atandığı Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden alınarak Burdur İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Nesrin Kakırman eskisehir.meb.gov.tr internet sitesinde veda mesajı yayınladı.

Kakırman veda mesajında, Vali ,Kaymakam, Okul yöneticileri ve öğretmenlere ,velilere ve STK'lara teşekkür ederken veda mesajında Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'e değinmemesi dikkatlerden kaçmazken iki ay içinde başarılı bir yönetim sergilediğine değindi.

 İki ay önce atanan Kakırman'ın yerine ise Mobbingle ölüme sebebiyet vermekle suçlanan Pervin Töre Yeniden İl Müdürü Olarak Atandı.

İl Milli Eğitim Müdürü Nesrin KAKIRMAN'ın Veda Mesajı
Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevimden Burdur İl Milli Eğitim Müdürü olarak atanmam nedeniyle ayrılıyorum.

Görev yaptığım kısa süre içerisinde çalışma arkadaşlarımla birlikte bulunduğumuz makamların hizmet ve icra makamları olduğunu, kapımızı ve gönlümüzü bütün Eskişehirlilere açarak herkesin kendisini rahatlıkla ifade edebildiği ve devletimizin güler yüzünü gördüğü yerler olduğunu göstermenin gayreti içerisinde olduk.

Görev süremde tüm enerjimi, ülkemizin geleceği çocuklarımız için çalışan okul yöneticilerimiz ve öğretmenlerimizin motivasyonunu arttırmaya, onların iyi oluş düzeylerine katkı sağlayarak ekip ruhu oluşturmaya gayret gösterdim.

Bu süreçte en büyük desteği yine öğretmen arkadaşlarımdan aldım. Bu anlayış içerisinde oluşturulan güçlü bir ekip ruhu ve yapılması hedeflenen proje ve çalışmalarla öğrencilerimizin eğitim, bilim, sosyal - kültürel ve sportif alanda birçok başarı elde etmelerini amaçladık.

Eğitimin en önemli unsuru olan öğretmenlerimizin moral ve motivasyonunu yüksek tutmak, olabildiğince onlara çalışmalarında destek olmak ve gerekli rehberliği sağlamayı gaye edindik.

Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürü olarak sürdürmüş olduğum görev sürem boyunca desteklerinden dolayı şahsım ve kurumum adına, bize çalışmalarımızda yol gösteren güven ve destek veren Sayın Valimize, kaymakamlarımıza, değerli ekibimize, okul yöneticilerimize, öğretmen arkadaşlarımıza, velilerimize ve tüm paydaş kurumlarımıza, sivil toplum kuruluşlarımıza ve özellikle tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ederim.

Saygı ve sevgilerimle.

Nesrin KAKIRMAN

Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürü