Ülkemiz başta olmak üzere tüm insanlığı yasa boğan, Türkiye'yi ve Suriye'yi etkileyen 7.7 ve 7.6'lık büyük Kahramanmaraş depremlerinin yarattığı yıkımın yaraları sarılmaya çalışılıyor.

7'den 77'ye tüm illerden deprem bölgesine seferberlik edasıyla yardımlar yağıyor.

En güzel yardımlardan bir örnek bir küçük çocuktan geldi.

Karabük’te ikamet eden ikinci sınıf öğrencisi  Muhammed Ali Özer adı çocuk, deprem bölgesine gönderdiği mektupla görenleri duygulandırdı.


Ülkemiz başta olmak üzere tüm insanlığı yasa boğan, Türkiye'yi ve Suriye'yi etkileyen 7.7 ve 7.6'lık büyük Kahramanmaraş depremlerinin yarattığı yıkımın yaraları sarılmaya çalışılıyor. Karabük’te de 8 yaşındaki Muhammed Ali Özer isimli çocuk, ailesinin deprem bölgelerine göndermek üzere hazırladığı malzemelerin içerisine kumbarasında biriktirdiği parayla birlikte bir de mektup bıraktı. Mektup'ta “Geçmiş olsun Türkiyem” diye yazarak başlayan küçük çocuk “Gönül isterdi ki size yenisini alayım. Maalesef durumumuz iyi olmadığı için elimden bu kadarı geliyor. Benim kumbaramdan çıkan 28 lira. Kardeşimle birlikte topladık. Allah yar ve yardımcınız olsun” diye yazarak ülkenin içindeki hissiyatı aktarmış oldu.