İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye'de polis arabalarına mazot ve benzin bulunamadığı dönemler olduğunu belirtti. Ancak şu anda polisin dünyada bulunmayan Atak helikopteri ve hücum helikopteri gibi araçları, İHA ve SİHA gibi insansız hava araçları gibi birçok teknolojik imkanının olduğunu söyledi.

AK Parti Sultangazi İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılış törenine katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, daha sonra yerel esnafı ziyaret etti.

Daha sonra Sultangazi Belediyesi Nikah Salonu'nda sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya gelerek ilçeye dair anılarını ve gelişimini anlatan bir konuşma yaptı.

Soylu, Türkiye'nin büyük projelerinin engellendiğini ancak buna rağmen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul'a ve Türkiye'ye büyük katkıları olduğunu vurguladı.

Marmaray, Avrasya Tüneli, İstanbul Havalimanı gibi projelerden bahsetti, karşı çıkanları eleştirdi. Soylu, Kuzey Marmara Otoyolu, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve İstanbul Finans Merkezi projelerinin de önemine değindi. Devlet kimsenin parasını kesmiyor dedi.

ÇAYKUR 1072 işçi alacak. Başvurular ne zaman ve nasıl yapılacak? ÇAYKUR 1072 işçi alacak. Başvurular ne zaman ve nasıl yapılacak?

AK Parti iktidarından önce hastanelerde ilaç kuyruğunda ölenlerin olduğuna dikkati çeken Soylu, "Bunları yaşadık. Şimdi Türkiye'de 5 yıldızlı şehir hastaneleri yapılıyor ve yapılmaya devam edilecek. Ben İçişleri Bakanı'yım. Bu ülkenin polis arabaları mazot, benzin bulamıyordu. Şimdi polisin dünyada hiç olmayan Atak helikopteri var, hücum helikopteri var. Polisin İHA'sı var, SİHA'sı var, her şeyi var. Teknolojik olarak her şeyi var." diye konuştu.