Sanatçı İbrahim Tatlıses, Bodrum'da geçirdiği kazada minibüste sıkıştı, ekiplerin sanatçıyı kurtarmak için yürüttüğü uzun çalışma sonrası Tatıses araçtan çıkartıldı. 

Yalıkavak Mahallesi'nde içerisinde sanatçı İbrahim Tatlıses'in de bulunduğu minibüs, başka bir araçla çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle minibüs şarampole devrildi. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen ekipler minibüste sıkışan sanatçı İbrahim Tatlıses'i kurtarmak için çalışma yürüttü. Tatlıses, yürütülen çalışmalar sonunda araçtan çıkartıldı. 

Muğla Bodrum’da trafik kazası geçiren sanatçı İbrahim Tatlıses’in bilincinin açık ve sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Tatlıses'in araçtan çıkartılmadan önce, “Beni araçla birlikte vinçle buradan çıkarın, daha sonra düzgün bir alanda beni çıkarırsınız” dediği kaydedildi. 

İbrahim Tatlıses’in sağlık durumuyla ilgili ilk açıklama yapımcı Polat Yağcı’dan geldi. Hürriyet’e konuşan Yağcı, "Otomobilden herkesi çıkardılar... İbrahim Bey arkada oturduğu için hiç zarar görmemiş. Sadece tedbir amaçlı hastaneye götürülebilir Herkesin durumu iyi. Kızı Elif Ada arabada değildi. ” ifadelerini kullandı.