Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş, “20 Aralık günü 40 milyar dolar piyasaya para sürdüler, demiştik. Bu cuma günü, tekrar yaşadık. En az 4 milyar dolar piyasaya para sürdüler. Cuma günü bu işlem olmadan bizim bir ziyaretçimiz vardı. Selman geldi, artık ayağı uğurlu herhalde. Selman uçağına bindi, dönerken piyasa düştü, döviz düştü” dedi.

BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş, dün Gaziantep’te; “Mevzu Ekonomi: Çözüm Milli Ekonomi Modeli” programına katıldı. Programın kapanış konuşmasını yapan Hüseyin Baş, şunları söyledi:


“20 Aralık günü ben şöyle bir açıklama yapmıştım, 40 milyar dolar piyasaya para sürdüler demiştik. Ben lafımın arkasındayım. Şimdi daha önce yaşadığımızı biz bu cuma günü, tekrar yaşadık. En az 4 milyar dolar piyasaya para sürdüler. Bunu yapacak parayı nereden bulursunuz? Dananın kuyruğu burada kopuyor. Cuma günü bu işlem olmadan bizim bir ziyaretçimiz vardı. Daha önce, ‘Katil bunlar, elimizde ses kayıtları var, biz enayi miyiz bu davayı size vereceğiz’ denen; bu sözlerin muhatabı olan bir misafirimiz vardı. Kim o? Veliaht Prens Selman. Selman geldi, artık ayağı uğurlu herhalde. Selman uçağına bindi, dönerken piyasa düştü. Döviz düştü."