Tarihe Meydan Okuyan Seri: Hızlı ve Öfkeli

Tarihin unutamadığı efsanevi film serilerinden biri olan Hızlı ve Öfkeli, çok yakında "Fast X" veya "Hızlı ve Öfkeli 10" adıyla seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Başlangıçta sadece yarış odaklı olan seri, günümüzde aksiyon ve hatta bilim kurgu unsurlarını da bünyesine katmış durumda. Yeni filmin de bu çizgiyi devam ettireceği düşünülüyor.

Orman Genel Müdürlüğü'ne 64 işçi alınacak! Başvuru tarihleri belli oldu Orman Genel Müdürlüğü'ne 64 işçi alınacak! Başvuru tarihleri belli oldu

Hızlı ve Öfkeli 10: Merakla Beklenen Detaylar

Hızlı ve Öfkeli 10'da neler izleyeceğiz? Filmin konusu ne olacak ve kimler bu filmde yer alacak? Tüm bu soruların cevabını merak ediyorsanız, işte size özel bilgiler:

Yeni Fragman Yayında: Aksiyon Dolu Sahneler

Yaklaşan filmin ikinci fragmanı birkaç saat önce yayımlandı ve filmin yine aksiyonla dolu olacağını ortaya koyuyor. Hızlı ve Öfkeli 10'un ilk fragmanını ise aşağıdan izleyebilirsiniz.

Vizyon Tarihi: Ne Zaman Gösterimde?

Resmi açıklamalara göre Hızlı ve Öfkeli 10, 19 Mayıs'ta vizyonda olacak. Film, başlangıçta herhangi bir çevrimiçi dizi ve film platformunda yer almayacak.

Oyuncu Kadrosu: Serinin Sevilen İsimleri Geri Dönüyor

Hızlı ve Öfkeli 10, serinin önceki filmlerinde rol alan ünlü isimleri ağırlamaya devam edecek. Bu bağlamda; Vin Diesel, Jason Momoa, Jason Statham, Sung Kang, Jordana Brewster, Ludacris, John Cena, Charlize Theron, Alan Ritchson ve Cardi B gibi sevilen yıldızlar, filmde karşımıza çıkacak.

Konusu: Hızlı ve Öfkeli 9'un Devamı Niteliğinde

Hızlı ve Öfkeli 10, aslında Hızlı ve Öfkeli 9'un devamı niteliğinde olup, Dom Toretto (Vin Diesel) ve ailesi, büyük bir uyuşturucu baronu olan Hernan Reyes'in oğlu tarafından hedef alınacak. Toretto ve ekibi, karşısında durmaya çalışacakları düşmanlara karşı mücadele edecek.