Boeing Mühendisi İtiraf Etti: Yüz binlerce İnsanin Can Güvenliği Tehlikede Boeing Mühendisi İtiraf Etti: Yüz binlerce İnsanin Can Güvenliği Tehlikede

Hızlı ve Öfkeli 10 ile ilgili merak edilenler neler? Filmin konusu ne olacak, hangi yıldızlar bu sefer karşımıza çıkacak? İşte tüm bu soruların yanıtlarını sizler için araştırdık.

Yeni Filmin Vizyon Tarihi

Resmi açıklamalar doğrultusunda Hızlı ve Öfkeli 10, 19 Mayıs'ta vizyona girecek. İlk etapta herhangi bir online dizi ve film platformunda yer almayacak olan film, sinema salonlarındaki yerini alacak.

Fast X'in Yıldızları

Hızlı ve Öfkeli 10'da serinin geçmiş filmlerindeki yüzlerle tekrar karşılaşacağız. Bu kapsamda; Vin Diesel, Jason Momoa, Jason Statham, Sung Kang, Jordana Brewster, Ludacris, John Cena, Charlize Theron, Alan Ritchson ve Cardi B gibi isimler, yeni filmde de bizlerle olacak.

Filmin Konusu: Hangi Maceraya Atılacağız?

Hızlı ve Öfkeli 10, serinin önceki filminin devamı niteliğinde olacak ve Dom Toretto (Vin Diesel) ve ailesi hikayenin merkezinde yer alacak. Büyük bir uyuşturucu baronu olarak bilinen Hernan Reyes'in oğlunun hedefinde olacak olan Toretto ve ekibi, bu yeni düşmana karşı koymaya çalışacaklar. Yeni film, izleyicilerine adrenalin dolu bir macera vaat ediyor.

Hızlı ve Öfkeli serisini sevenler ve yeni filmini merakla bekleyenler için heyecan dolu günler yaklaşıyor. Fast X, adrenalin dolu aksiyonu ve sürükleyici hikayesiyle yine izleyicilerin gönlünde taht kurmaya aday.