Kesinlikle tüketilmemesi gereken bu gıdalar bizleri hergün yavaş yavaş zehirliyor. 
İşte o besin maddeleri:

1- Salam ve sosisi evinize bile sokmayın. Hamur (karışım)hallerini görseniz inanın mideniz kalkar. Bu yazılanlar sıradan sağlık tavsiyeleri değil. Lütfen ciddiye alın. Farkında olmadan yavaş yavaş öldürülüyoruz.  

Günümüzde kanser vakalarındaki artışın en büyük sebebi bu beslenme alanındaki vahşettir. Eğer tedbir alınmazsa yakın gelecekte en az bir kişi kansere yakalanacak. 
 
2- Ya günlük süt alınmalı yada hiç süt alınmamalı. Günlük sütü bike 3-4 gün bekleterek test edin. Eğer bozukmuyorsa o markadan bir dah süt almayın. Çünkü doğal günlük süt bu sürede buzdolabında bile bozulur. 

3-Palmiye yağı içeren Nutella gibi ürünleri tüketmeyin. Sağlıklız yağların başında gelen palmiye yağı atıştırmalıklarda sık sık kullanılmaktadır. Palmiye yağından yapılmış kaşarı deneylerde fareler bile yememiştir. 

4-Isırıldığında orta kısmında boşluk olan çilek hormonludur. Kesinlikle tüketmeyin. 

5-Sıralı ve kusursuz bir şekilde sıralanmış mısırı almayın. Bu tip mısırların genetiği değiştirilmiştir. Doğal mısırlar düzensiz taneli olurlar. 

6-Raf ömrünü uzatmak için zeytinlerde boya kullanılır. Eğer çekirdeği kahverengi yerine siyahsa o zeytin boyalıdır. Almayın. 

7-Markası ne olursa olsun hiçbir market yoğurdunu almayın. Ya kendiniz mayalayın yada yemeyin. Zira market yoğurdu süt yerine süt tozu ile yapıldığından size faydadan çok zarar getirir.