Promosyon anlaşmaları gündemde kalmaya devam ediyor. Bankalar art arda tekliflerini vermeye devam ederlerken verilen promosyon teklifleri kimi zaman yeterli kimi zaman ise 2023 yılına geldiğimiz bu dönem ve hayat şartları akabinde yeterli olmamakta.  Gündemden düşmeyen promosyon haberleri personeller tarafından da yakın markaja alınıp takip ediliyor.

Bazı kamu, kurum ve kuruluşlar promosyon anlaşmalarında revize edilmesine giderken bazı kurumlar istenilen promosyon teklifini almak adına bankalar ile anlaşma masasına 2 hatta 3.kez oturuyorlar.

2023 yılına girdiğimiz Ocak ayından bu yana promosyon teklifleri rekor seviyeyi görmesinin akabinde gülünç teklifler ile de karşı karşıya kalınmakta.
Bir promosyon haberi de Bingöl İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden geldi. Bingöl İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nü yaptığı açıklama ile 3.kez promosyon anlaşmasına çıkıldığını belirtip en yüksek meblayı 13.000 TL ile İş Bankası’nın vermiş olduğunu ifade etti.

Yapılan 13.000 TL’lik teklifin kabul edilmediği belirtilmiş olup, Bingöl İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan resmi açıklama şöyle,
“Kıymetli Eğitim Çalışanları; Üçüncüsü yapılan promosyon ihalesine en yüksek teklifi 13.000 TL ile Türkiye İş Bankası vermiştir. Söz konusu teklif miktarının yetersiz olması ve promosyon ihalesinin il genelinde yapılmamasından sendikamız tarafından komisyon kararına şerh koyduk.” 
İfadeleri kullanıldı