AHBAP Derneği'nin kurucusu ve sevilen sanatçı Haluk Levent, her gün deprem bölgesinde yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler vermeye devam ediyor. Birkaç gündür yurt dışında olan Haluk Levent deprem bölgesinde AHBAP Derneği'nin çalışmalarını sosyal medyasından aktardı. 

Haluk Levent: "Yurtdışı konserlerim dönüşü deprem bölgesindeyim. YKS,LGS’ye hazırlık okulunu açtık. İlk etapta 26 öğretmen istihdam ettik. 300 öğrenci ile başladık. Her bölgeye kuracağız. Desteklerinden dolayı Hatay Valiliğine,Arsuz Milli Eğitim Müdürlüğüne ve Arsuz Belediyesine teşekkürler" dedi.

Ünlü sanatçı daha sonra "Afad koordinasyonunda bizlere belirtilen yerlere Ahbap konteynerleri Malatya, K.Maraş, Nurdağı, İslahiye ve Hatay'a yerleştirildi. Devamı da gelecek. Adıyaman'da ise altyapı çalışmaları henüz bittiği için haftaya sevkiyat yapılacak. Bilginize" diyerek yapılan çalışmaları aktardı.

Üstteki paylaşımlarına gelen konteyner sorularına Haluk Levent böyle cevap verdi: 

"Bir önceki twite benzer sorular gelmiş. Durumu açıklayayım. Günde ancak 70 konteyner yerleştirebiliyoruz bölgelere. Aşağıdaki fotoda gördüğünüz gibi bordo renkte olanlar Malataya’daki Ahbap konteynerları. 10 ayrı bölgeye sevkiyatlar her gün devam etmekte arkadaşlar."

Frw0HTQXwAAJJUP