2023 yılı halkban emeklilere bir jest yaparak 100 bin tl'ye kadar kredi imkanı sağladı.

Son dönemde yüksek enflasyon nedeniyle yaşanan hayat pahalılığına karşın birçok kesimden vatandaşın bireysel ihtiyaçları için finansman ihtiyaçları devam ediyor. Bu kapsamda Halkbank tarafından verilecek kredi ile emeklilerin nakit ihtiyaçlarının karşılanması hedefleniyor.

HALKBANK DÜŞÜK FAİZLİ EMEKLİ İHTİYAÇ KREDİSİ

Emeklilere düşük faiz oranları ile ihtiyaç kredisi veren Halkbank, Mutlu Emekli İhtiyaç Kredisi kampanyasını sunmaya devam ediyor. 25.000 TL’ye kadar tutarda kullanılacak kredilerde yüzde 1,55 faiz oranı uygulanacak. 25.000 TL ve üzerinde tutarlar için kullanılacak kredilerde ise yüzde 1,69 faiz oranları ile kredi desteği verilmesi hedefleniyor.

Uygun geri ödeme seçeneklerinin de yer aldığı kredi kapsamında 100.000 TL’ye kadar kredi seçenekleri sunulacak. Emeklilerin gelir durumuna göre farklı geri ödeme seçeneklerinden yararlanması sağlanıyor.

UYGUN GERİ ÖDEME SEÇENEKLERİ SUNULACAK!
Düşük faiz oranları ile Halkbank Mutlu Emekli İhtiyaç Kredisi desteğinden yararlanmak isteyenlerin aylık eşit, artan – azalan, 3 ayda bir eşit taksitli ya da serbest ödemeli olarak geri ödeme seçeneklerinden yararlanmaları sağlanıyor.

HALKBANK EMEKLİ İHTİYAÇ KREDİSİ HESAPLAMASI
Mutlu Emekli İhtiyaç Kredisi kampanyası ile 25.000 TL’ye kadar kredi kullanımında yüzde 1,55 faiz oranları ve 36 ay vade ile aylık 971 TL taksit tutarı örnek hesaplama tablosunda yer alıyor. 100.000 TL Mutlu Emekli İhtiyaç Kredisi için yapılan örnek hesaplamada ise yüzde 1,69 faiz oranları ve 24 ay vade seçeneklerinde ise 5.354 TL taksit tutarı hesaplanmıştır.