Halk Girişimci Kredisi: Genç Girişimcilerin İlgi Odağı

Halbank, iş kurma ve büyütme hayalleri olanlar için yepyeni bir kredi kampanyası başlatıyor. Halk Girişimci Kredisi adını taşıyan bu kampanya, sıfır faiz oranı ve 60 ay vadeli seçenekle birlikte 12 ay geri ödemesiz dönem sunarak, özellikle genç girişimcilerin dikkatini çekiyor.

DMM, Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili açıklama yaptı DMM, Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili açıklama yaptı

Kredi Şartları ve İmkanları

Kredi kampanyasında, 250 bin lira olarak belirlenen kredi tutarı için belirli şartların sağlanması gerekiyor. Kredi alacak kişiler, 12 ay geri ödemesiz ve 60 ay vadeli sıfır faiz avantajından faydalanabilecekler.

Başvuru Şartları ve Kredi Tutarları

Kredi başvurusunda bulunabilecek kişiler arasında, iş kurma veya büyütme hedefi olan, 45 yaş altı ve en az ilkokul mezunu bireyler bulunuyor. Gazi, şehit/gazi yakını veya engelli olanlar da başvuru yaparak kredi imkanlarından yararlanabiliyor. Bu kişiler için yaş sınırı 55 olarak belirlenirken, kredi tutarı 300 bin liraya çıkarıldı.

Halbank'ın bu kampanyası sayesinde iş hayallerine adım atmak isteyenlere maddi destek sunuluyor. Kredi geri ödemesinde sağlanan kolaylıklar, işletmelerin büyümesine katkı sağlıyor ve girişimcilerin iş hayatında başarıya ulaşmalarını kolaylaştırıyor.