Orman Genel Müdürlüğü'ne 64 işçi alınacak! Başvuru tarihleri belli oldu Orman Genel Müdürlüğü'ne 64 işçi alınacak! Başvuru tarihleri belli oldu

Halbank, özellikle genç girişimciler ve KOBİ'ler için büyük bir fırsat sunan yeni bir kredi kampanyası başlattı. Bu kampanya, iş kurma ve büyütme süreçlerinde avantajlı seçeneklerle dikkat çekiyor.

Halk Girişimci Kredisi, 250 bin lira kredi limiti, sıfır faiz, 60 ay vade ve 12 ay geri ödemesiz dönem gibi cazip şartlarla sunulmaktadır. Bu kampanya, genç girişimcilerin ilgisini çekmekte ve geri ödeme kolaylığı sayesinde iş dünyasının tercih sebepleri arasında yer alıyor.

Öne Çıkan Özellikler

Halk Girişimci Kredisi kapsamında şartları sağlayan vatandaşlar, 250 bin lira kredi kullanma hakkına sahip olacaklar. Bu kredi kampanyası, aşağıdaki özellikleri ile girişimcilerin yüzünü güldürüyor:

  • 12 ay geri ödemesiz dönem
  • 60 ay vade süresi
  • Sıfır faiz imkanı

Halk Girişimci Kredisinden Kimler Yararlanabilir?

Halk Girişimci Kredisinden faydalanmak isteyenlerin, 45 yaşın altında ve en az ilkokul mezunu olması gerekmektedir. İş kurmak veya mevcut işini büyütmek isteyen bu kişiler, krediyi kullanabilecekler. Eğer başvuracak kişi gazi, şehit/gazi yakını veya engelli ise, yaş sınırı 55 olarak belirlenirken, kredi tutarı da 300 bin lira olarak yükseltiliyor. Bu sayede, daha geniş bir kesim girişimcilerin de desteklenmesi hedefleniyor.