• DOLAR 32,52 %-0.08
  • EURO 34,97 %0.34
  • ALTIN 2.435,85 %0.52
  • BİST100 9.791 %0.71
  • BITCOIN 63.719 %-4.25
  • ETHERIUM 3.104 %-5.66
27°

Iş Haberleri

iş haberleri ve güncel iş gelişmeleri, iş ile ilgili tüm video, iş fotoğrafları ve iş haberleri Kamudanhaber.net:Memurlar,Öğretmenler,Polisler,Kpss,İlan,Son Dakika Haber sitemizde


Güncel

Ankara'da yaşanan bir olayda, Y.I. adlı kadın, sosyal medya platformunda tacize maruz kaldı. Mağdurun şikayeti üzerine yapılan araştırmada, hesabın IP...

Güncel

Orman Genel Müdürlüğünün (OGM) taşra teşkilatında görevlendirilmek üzere engelli ve eski hükümlü statüsünde 68 sürekli işçi alımı yapacağını duyurdu.

Güncel

CHP'den Bayraklı Belediye Başkanı seçilen İrfan Önal, belediyede yaşanan mali sıkıntılar nedeniyle 84 personelin işine son verdi. İşten çıkarılanların çoğunluğunu...

Güncel

Resmi Gazete'de paylaşıldı. Erciyes Üniversitesi, 144 sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu.

Güncel

TBMM, bayram sonrası yoğun bir mesaiyle emeklilik reformları ve iş kanunu değişikliklerini ele alacak.

Güncel

İçişleri Bakanlığına bağlı merkez ve taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere bin 608 sözleşmeli personel alımı ilanı Resmi Gazete'de paylaşıldı.

Güncel

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, taşra teşkilatında görevlendirilmek üzere 69 sürekli işçi alımı yapacağını duyurdu.

Güncel

Sivas'ta tarım sektöründe faaliyet gösteren bir işletme, yüksek maaş ve konforlu konaklama imkanları sunmasına rağmen çoban bulmakta zorlanıyor.

Güncel

Emeklilikte yaşa göre maaş konusunda önemli değişiklikler gündemde. İş Kanunu'nda yapılacak düzenlemelerle birlikte emeklilik hakkı ve yaşı yeniden tanımlanacak. Yeni...

Güncel

TÜBİTAK'ın, iş yeri hekimi ile teknik ve destek personeli pozisyonları için açmış olduğu ilan kapsamında başvurular 25 Mart'a kadar sağlanabilecek.

Güncel

TÜBİTAK, iş yeri hekimi, teknik ve destek personeli, teknisyen ve tekniker pozisyonları için 11 personel istihdam edeceğini duyurdu.

Güncel

Sağlık sektöründe çalışmaları kapsayan yasa Resmi Gazete'de paylaşılarak yürürlükte yer aldı. Karar kapsamında, 36 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilecek.