Çarşamba günlerinin en çok reyting alan dizilerinden olan Sadakatsiz yine çok izlendi. Son sahne ilgili sosyal medyada çok konuşuldu. İlgiyle izlenen dizinin son bölümünde neler oldu? İşte son bölüme dair detaylar:

GÖNÜL GERÇEĞİ ÖĞRENDİ

Sadakatsiz son bölümde; Melih, Derin’in yürüdüğünü ablasına söyleyip; yeğenini tedavi olması konusunda ikna etmeleri gerektiğini anlattı. Bunun için harekete geçen Gönül ise Derin’le tedavi için bir daha konuştu.

Bu sırada gizemli hastası için elinden gelen her şeyi yapan Asya, onun bulduğu anahtarın nereye ait olabileceğini ortaya çıkarttı. Hastasını alıp oraya götüren Asya, adını hatırlamasına yardımcı oldu. Asya’nın yine Aras’la gittiğini öğrenen Volkan ise deliye döndü.

VOLKAN'IN KISKANÇLIK KRİZLERİ

Eski eşini kıskanan Volkan, Derya’ya konuyla ilgili dert yanarken; Asya, hastası ile ilgili Volkan’dan yardım istedi. Buna daha da kızan Volkan, Asya’nın adama acıdığı için böyle davrandığını ve nasıl biri olduğunu bilmeden onu hayatının içine sokmasına tepki gösterdi.

İkili arasındaki tartışmayı duyan Aras ise Asya’ya; Volkan’ın haklı olduğunu bu yüzden de kendisinden uzak durması gerektiğini ifade etti. Bunun doğru olmadığını söyleyen Asya’yı dinlemeyen Aras, onun kendisine acıdığını ifade ederek doktor hanımı incitti.

DERİN, ARAS'I NEREDEN TANIYOR?

Ayrıca Asya’nın bahçesinde Aras’ın hafızasını kaybettiğini öğrenen Derin’in onu Londra’da öğrenci olduğu dönemden tanıdığı ortaya çıktı. Bu konunun üzerine giden Derin, Aras’ı tanıyan Leyla adlı bir arkadaşının telefonunu buldu.

YÜRÜDÜĞÜ ORTAYA ÇIKACAK MI?

Kızının yürüdüğünü öğrenen Gönül ise Nevin’i arayarak Derin’i ikna etmesini rica etti. Yeğeni Ceren’in ( Selçuk’un sevgilisi) hastanenin yeni fizyoterapisti olduğunu anlatan Nevin, Derin’e tedavi olması konusunda ısrarcı oldu. Annesinin söylediklerini düşünen Derin, tedaviyi kabul etti.

Aras’ın hastaneden taburcu olduktan sonra bir evinin olması için uğraşan Asya ise konuyla ilgili Nevin Hanım’dan yardım istese de beklediği karşılığı alamadı.

ARAS TABURCU OLDU

Ancak yazılım ile alakalı bir iş yaptığını hatırlayan Aras’ın hastanedeki sistemi düzeltmesi her şeyi yoluna koydu. Nevin Hanım, teşekkür etmek için Aras’a vakfın konuk evinde kalabileceğini söyledi.

ASYA İLE ARAS'IN ROMANTİK ANLARI

Asya’nın istediği araştırmayı yapan Volkan ise öğrendiklerini ona anlatmaya gitti. Ancak Asya’nın hastasıyla olduğunu öğrenince soluğu konuk evinin kapısında aldı. Gündüz hastanede hayatındaki her şeyde Asya’nın olduğunu söyleyen Aras’ın ona tekrar hamle yapması ikili arasındaki çekimi daha da arttırdı.

VOLKAN YIKILDI

Unutamadığı eski eşiyle sürekli barışma hayalleri kuran Volkan, Asya ve Aras’ı öpüşürken görünce dünyası başına yıkıldı. Volkan’ın gözyaşları ve çaresizliği Twitter’da gündem oldu

HERKES O SAHNEYİ HATIRLADI

Öte yandan Sadakatsiz 35'inci bölümün son sahnesi; ilk sezonda aldatıldığını öğrenen Asya'nın arabada öpüşen Volkan ve Derin'i görmesini akıllara getirdi.

Ayşe Kara