Yerli otomobil TOGG'da yeni gelişme! Tedarikçi firma Karel
Bursa Gemlik'teki fabrika inşaatı hızla devam ederken, Türkiye’nin Otomobili’nde yeni bir gelişme daha yaşandı. TOGG tarafından üretilecek yerli otomobilin bagaj kapağı kontrol ünitesinin tasarım ve üretimini gerçekleştirecek firma belli oldu.
GÜNCEL
10.03.2021, 09:30

5yıldır otomotiv teknolojilerine yönelik çalışmalar yapan Karel, TOGG’un bagaj kapağı kontrol ünitesi tasarımı ve üretim faaliyetleri için tercih edildiğini açıkladı.
Şirketten KAP’a yapılan açıklamaya göre TOGG’la teknolojik açıdan görüşmeler yürütüldüğü ve bunun neticesinde çeşitli projelerin TOGG’a sunulduğu belirtildi.
TOGG ise bagaj kapağı kontrol ünitesi için tasarım ve üretim faaliyetlerinin Karel tarafından yapılmasının kararlaştırıldığını şirkete bildirdi.
16°
az bulutlu
Sizce erken bir genel seçim olmalı mı?
Namaz Vakti
12 Nisan 2021
İmsak | 04:06 | ||
Güneş | 05:48 | ||
Öğle | 13:06 | ||
İkindi | 16:59 | ||
Akşam | 20:14 | ||
Yatsı | 21:49 |