Yargı, Ay Yapım imzalı, yönetmenliğini Ali Bilgin`in yaptığı, senaryosunu Sema Ergenekon'un kaleme aldığı, ilk bölümü 19 Eylül 2021 tarihinde yayımlanan dram ve gerilim türündeki Türk televizyon dizisidir. Başrollerini Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz paylaşmaktadır. Popülerliğini gün geçtikçe arttıran dizinin gelecek bölümü merak konusu oldu. 

DİZİNİN KONUSU
Bir cinayet vakasıyla yolları kesişen Ilgaz (Kaan Urgancıoğlu) ve Ceylin (Pınar Deniz), katili bulma yolunda birlikte hareket etmek zorunda kalacak ve bu durum ikisinin de hayatında geri dönüşsüz bir kırılma noktası yaratacaktır.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?
Ceylin de Ilgaz da İnci’nin katilini bulmak için çabalarken, ailelerinden ve sevdiklerinden sınanırlar. Ceylin ailesini, Ilgaz ise kardeşi Çınar’ı geri dönüşü olmayacak bir biçimde kaybetmek üzeredir. Üstelik Pars da onların önüne bambaşka engeller koymaya kararlıdır.
Ceylin ve Ilgaz’ın kesişen yolları, artık bambaşka ve daha keskin bir dönemece girmek üzeredir. İnci’nin katilini ararken girdikleri macera, karşılarına çıkan zorlukları birlikte aşmaları sayesinde onları gerçeğe ulaştıracaktır. Ancak bu gerçek başta ikisi olmak üzere her iki aile için de çok daha büyük bir zelzele yaratacaktır.
Ayşe Kara