Uyanış Büyük Selçuklu 17. Bölüm Fragmanı İzle Youtube TRT 1 Yeni Bölüm Tanıtım! Uyanış 16. Bölüm Son Bölüm Full İzle! Uyanış: Büyük Selçuklu 17.Bölüm Yeni Bölüm Fragmanı İzle! Trt 1'in sevilen dizisi Uyanış: Büyük Selçuk 17. bölümü ile ekrana geldi. Uyanış: Büyük Selçuklular heyecanlı bir bölümle seyirciyi ekrana kilitledi. Uyanış: Büyük Selçuklu 17. Bölüm Fragmanı merak konusu oldu. TRT1'in sevilen tarihi dizisi Uyanış Büyük Selçuklu bugün 17. bölümü ile TRT1 ekranlarında olacak. Buğra Gülsoy, Leyla Lydia Tuğutlu ve Ekin Koç gibi oyuncularla Uyanış Büyük Selçuklu dizisi ile ilgili tüm detayları burada bulabilirsiniz! Sultan Melikşah, Sultan Alparslan'dan aldığı Selçuklu Devleti'nin gücünü maksimize eder. Ancak Selçuklu büyüdükçe hem devlet içinde hem de dışında düşmanları artmaktadır. Anadolu'nun kapılarını Türklere açan Selçuklu hükümdarı Sultan Alparslan'ın ölümünden sonra Melikşah tahta geçti.

Anadolu'nun kapılarını Türklere açan Selçuklu hükümdarı Sultan Alparslan'ın ölümünden sonra Melikşah tahta geçti. Aynı gün sevgili Kıpçak kızı Başulu'yu doğum yaparken kaybettiği haberini aldı. Kıpçak-Selçuklu düşmanlığı nedeniyle yeni doğan bebek, devletin devamlılığı için tehlike oluşturmaktadır. Bu durum Melikşah için çok zor olsa da bir daha görmesin diye onu Nizamülmülk'e teslim etti. Bu durum Melikşah için çok zor olsa da bir daha görmesin diye onu Nizamülmülk'e teslim etti. Sultan Melikşah, Selçuklu Devleti'nin gücünü Sultan Alparslan'dan zirveye taşır. Ancak Selçuklu büyüdükçe düşmanları hem devlet içinde hem de dışında arttı. Doğduğu günden itibaren kaderinin devletle yazıldığı ve tek amacının ölümüne kadar devlete hizmet etmek olduğu sloganıyla büyüyen Sencer, yıllar süren eğitimiyle idealist bir kahraman oldu ve bu kahramanlıklar ona fedakarlık yaptı.

Uyanış Büyük Selçuklu 17. Bölümtek parça  İzle

Sultan Melikşah. Nizamülmülk'ün en güvendiği adamlarından biri olan Sencer, devleti için tüm zor görevleri üstlenmeye hazır. Melikşah ve Sencer çeşitli tehlikelerle boğuşurken en büyük destekçileri Nizamülmülk gibi yetkin devlet adamları, Gazali gibi alimler, Ömer Hayyam gibi bilim adamları ve Yusuf Hamedani gibi aydınlar olacaktır.

Uyanış 17. Bölüm Son Bölüm Full İzle!

Karahanlı hanedanından asil soylu Terken, Melikşah'ın kızı olmanın gücüyle devlete hâkim olmak istiyor. Ancak emelleri karşısında Melikşah'ın annesi, Melikşah'ın oğlu Tapar'ın kızı Seferiye ve saraya gelişiyle dengeyi değiştirecek asil Türkmen kızı Elçin olacaktır. Kurduğu tehlikeli entrikalar ve Sencer'in aralarında amansız bir mücadele içinde olan Turna ile yaşayacağı fırtınalı aşk ...