Antalya Akdeniz Üniversitesi'nde yaşanan WhatsApp kavgası şoke etti. Özel Güvenlik ve Koruma Bölümü ve Sağlık Bilimleri Bölümü'nde okuyan öğrenciler arasında "kişi ekleme ve çıkarma" sebebi ile tartışma çıktı. Bir süre sonra tartışma kavgaya döndü ve bir öğrenci bacağından bıçaklanırken 4 öğrenci gözaltına alındı. Edinilen son dakika bilgisine göre; bıçaklanan öğrencinin tedavisi sürerken bıçaklanma ile ilgili şüpheli olan öğrenciler de polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

İşte son dakika haberinin detayları!

Antalya'nın Muratpaşa ilçesi Gazi Bulvarı üzerinde bulunan, Akdeniz Üniversitesi'ne bağlı Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu'nda akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Öğrenciler arasında "WhatsApp" grubuna "kişi ekleme ve çıkarma" nedeniyle tartışma çıktı.

BACAĞINDAN BIÇAKLANDI

Kısa sürede büyüyüp kavgaya dönüşen olayda üniversite öğrencisi Ferhat Z. (21) sol bacağından bıçaklandı. İhbarla olay yerine sağlık ekiplerince Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülen Ferhat Z. tedavi altına alındı. Durumunun iyi olduğu öğrenilen öğrencinin bıçaklanması ile ilgili 4 öğrenciyi kamera görüntülerinden tespit ederek yakalayıp gözaltına alındı.