Kamudanhaber - Özel Haber

Türkeğitimsen ile Eğitimbirsen arasında ki söz düellosu devam ediyor .

Dün Türkeğitimsen genel merkez yöneticilerinin ve Eğitimbirsen şube başkanlarının açıklamalarını karşılıklı haber olarak vermiştik .

Eğitimbirsen İstanbul şube başkanı Talat Yavuz , genel merkez adına bir açıklama yapmış ; Cumhurbaşkanımızın 18 yıllık eğitim değerlendirmesi ve eğitimde başarısız olduk itirafından sonra aşağıdaki açıklamaları yapmıştı .

İşte o açıklamalar ;


**18 YILIN HESABI**

Cumhurbaşkanımız, 18 yıllık iktidarımızda diğer alanlardaki başarımızı eğitimde gösteremedik dedi ve yeni bir dönem başladı.

Şimdi seyredin savrulmayı. Daha dün başarıdan bahsedenler, organize olmuş teşekkür twitleri atanlar, bakıyorum da bugün sorumlu arıyor. Buyurun, OKUYUN:

2002-2010 FETÖ ve daha önce atanan idareciler dönemi, (eski tüfekler dönemi)

2010-2014 İdarecilerin sınavla ve ek 2 ile atandığı dönem,

2014-2018 Mülakatlı atama ve FETÖ temizliği dönemi,

2018-2020 Sosyal medya ve sözde ehliyet, liyakat dönemi,

Şimdi kimden, neyin hesabını soruyorsunuz merak ettim? Siz önce otuz yılın hesabını verin, biz dört yılı anlatırız size. İLKSAN’ı nasıl yönettiğinize bakın önce. Sahi sizce öğretmenlere sorduğunuz cinsiyet sorusunun cevabı kaç seçenekli? 

Bu manifesto ile iki yıllık sosyal medya ve sözde ehliyet-liyakat dönemi de bitmiştir. Bu dönemin özeti şudur: Ehliyet ve liyakat sözle değil çalışma ile olur. Sınavlarda dökülenlerin tek çaresi birilerini övmek ve sürekli ajitasyon yapmaktır.

BAŞARMAK için inanmış, adanmış, kenetlenmiş çalışkan, dertli kadrolara ihtiyaç vardır. En tepeden en alt birime kadar tek yürek...


Bu açıklamalara bugün Türkeğitimsen’den en üst perdeden cevap geldi .

Türkeğitimsen Genel Başkanı Talip GEYLAN ; Eğitimbirsen’in FETÖ ile muta nikahı olduğunu iddia etti .

WİKİPEDİA SİTESİNE GÖRE MUTA NİKAHININ TANIMI AŞAĞIDADIR ...

Müt'a veya Muta nikâhı (Arapça: زواج المتعة Zawāj al-Mut'ah veya نكاح المتعة Nikāh al-Mut'ah), ilk Müslüman toplumunda ve günümüzde bazı Şii mezheplerinde uygulanan kadın ve erkeğin belirli bir süre ve ücret karşılığında anlaşarak başlattıkları müstehap bir evlilik çeşididir.
Bazı kaynaklarda Acem - Fars nikâhı, geçici nikâh ya da anlaşma nikâhı da denir. Muta evliliğinde belirli bir asgari ya da azami süre yoktur.
Günümüzde İran'da, Muta evliliğinin çok kısa birlikteliklere dahi izin vermesi sonucu, ülkede seks ticaretinin yasal olarak yapıldığı ve İran'ın muta'yı bir espiyonaj aracı olarak kullandığı iddia edilmektedir.
Ayrıca birçok İslam alimi, Muta nikâhının İslamda yasaklanmış olan fuhuş hakkındaki hükümleri geçersiz kıldığını belirtmişlerdir

Talip GEYLAN’ın sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamalar;