Trendyol indirim günleri ne zaman başlıyor? Trendyol indirimleri hangi ürünlerde olacak? Trendyol 11.11 indirimlerinin ne zaman başlayacağı alışveriş tutkunları tarafından sorgulanıyor. Kasım ayında birçok firma indirim kampanyası düzenliyor. İndirimler kapsamında ürünlerde yüzde 50-60-70 hatta 80 gibi indirimlere giriyor. Peki, Trendyol indirimleri hangi ürünlerde?

TRENDYOL İNDİRİM GÜNLERİ NE ZAMAN?

Trendyol, yılın belirli dönemlerinde gerçekleştirdiği indirimlerle tüketicilerin dikkatini çekiyor. 2020 yılı Trendyol indirimlerini de ilan eden site, 9 - 12 Kasım'da süper indirimlerle kullanıcılara hizmet verecek. Böylece 9-10-11-12 Kasım tarihlerinde toplam 4 gün, uygun fiyata alışveriş yapma fırsatı sunacak.

TRENDYOL İNDİRİMLERİ HANGİ MARKALARDA?

Pek çok markada büyük indirim fırsatları olacak, aşağıdaki kategorilerden çok fazla çeşitte ürüne uygun fiyatla ulaşılabilme şansı olacak.

Cep telefonu, bilgisayar, kulaklık, hoparlör, küçük ev aletleri gibi elektronik ve teknoloji ürünlerinde,
Mobilya, dekorasyon gibi ürünlerde,
Kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde,
Giyim ürünlerinde,
Saat başta olmak üzere pek çok aksesuar ürününde,
Süpermarket ürünlerinde
Spor giyiminde

Trendyol, birçok ürünü hızlı ve uygun fiyata vatandaşlara sunuyor. 9 - 12 Kasım Trendyol süper indirim günleri kapsamında da yine her çeşit ürünü tüketicilere açıyor. Cep telefonu, bilgisayar, kulaklık, hoparlör, küçük ev aletleri gibi elektronik ve teknoloji ürünlerinde, mobilya, dekorasyon gibi ürünlerde, kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde, giyim ürünlerinde, saat başta olmak üzere pek çok aksesuar ürününde, süpermarket ürünlerinde, spor giyiminde farklı oranlarda indirimler gerçekleştirilecek.

DÜNYA BEKARLAR GÜNÜ NEDİR?

Dünya Bekarlar Günü ilk kez 1990 yılında Sevgililer Günü karşıtı bir gün olarak ortaya atılmış ve bekarların kendi günlerini kutlayabilmesi için çıkarılmıştı. Bekarlar Gününün 11/11 olarak belirlenmesinin ise Tarih de dört yalnız 1'den oluşan tarih olması nedeniyle Dünya Bekarlar Günü 11 Kasım tarihinde kutlanıyor.

DÜNYA BEKARLAR GÜNÜ NASIL ORTAYA ÇIKTI?

Çin'de 1990'lı yıllarda üniversite öğrencileri tarafından Sevgililer Günü'ne alternatif olarak başlayan 11 Kasım Bekarlar Günü, 2009 yılından bu yana alışveriş festivaline dönüşmüş durumda.