Kamudanhaber - Özel Haber

TİKKO Terör Örgütüne ait bir sosyal medya hesabından, İçişleri Bakanı Süleyman SOYLU ve Tunceli eski Valisi , şimdiki Ordu Valisi Tuncay Sonel’in görüntüleri de yayınlanarak; “ Ferman Padişahın, Dağlar Bizimdir” isimli bir klip paylaşılarak , İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Ordu Valisi Tuncay Sonel hedef gösterildi.

İşte o video ve paylaşım 


Türkiye Cumhuriyeti’nin en başarılı İçişleri Bakanlarından olan Süleyman SOYLU göreve geldiği günden bu tarafa içerde ve dışarda çok ciddi terörist temizliği yaptı .

Terör örgütü PKK , Dhkpc , Tikko gibi örgütlerin hedefinde olan Soylu , özellikle Doğu ve Güneydoğu illerine atadığı Vali’lerle teröristlere göz açtırmazken , sosyal sorumluluk projeleri ve yatırımlarla da vatansever halkın gönlünde taht kurdu .

Bu Vali’lerden birisi de Tikko tarafından hedef gösterilen eski Tunceli , şimdiki Ordu Valisi Tuncay Sonel’di.

Tuncay Sonel , Tunceli Valisi olduktan sonra dağda 700 civarında olan terörist sayısını 30’a kadar düşürerek Tunceli dağlarını teröristlerden temizleyip gerçek sahipleri olan halka açmıştı .

Tunceli dağlarına 22 kule ( kalekol) yapıldı. Tunceli - Pülümür karayolu yolu başta olmak üzere 2020 rakımlı yerler başta olmak üzere yapılan bu kuleler , helikopter pistleri ile huzur ve güvene katkı sağlandı.

Elazığ - Kovancılar yolunu terörden temizleyip 193 kamera İle 24 saat izlenmesini sağladı .

Bunların yanında üç tekstil fabrikası açılarak binlerce vatandaşa istihdam imkanı sağlandı .

Üç yıl gibi kısa bir süre de terörle anılan Tunceli ilimiz; huzur , istihdam ve turizm şehri oldu .

Tunceli Valisi Tuncay SONEL’in , 24 saat halkın sorunlarını dinleyip vatandaşla bütünleşmesi terör örgütlerinin tepkisini çekti ...

Tunceli eski Valisi Tuncay Sonel döneminde yapılan yatırımlar

YASAL UYARI: Yayınlanan haberin tüm hakları MYZ DİJİTAL MEDYA Grubu'na aittir. Kaynak gösterilse dahi haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.