Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Hastanesi 24 sözleşmeli sağlık personeli alacak! Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörlüğü 24 sözleşmeli sağlık personeli alımı yapacağını duyurdu. Başvuruda KPSS şartı aranıyor. Başvuru için bugün son gün!

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Hastanesi kendi bünyesinde görevlendirmek üzere hemşire alımı ve laborant alımı yapacak. Personel alımı son başvuru tarihi 19.10.2021 olarak açıklandı. Başvuru yapmak isteyen adaylar kurumun resmi internet sitesi www.nku.edu.tr adresinden başvuru linkine ulaşabilir.

Hastane İşçi Alımı Başvuru Şartları

Kamu personel alımı için başvuranların herhangi bir sigortalı işte çalışmıyor olması ve mezuniyet belgesi, KPSS (B) grubu sınav sonuç belgesi, fotoğraf, nüfus cüzdanı gibi belgelerini ilgili alanlara yükleyecektir.

Devlet hastanesi personel alımı için çalışmak isteyenlerin herhangi bir adli sicil kaydının bulunmaması ve İstenilen belgeler ilgili alanlara yüklendikten sonra “Belgelerimin doğruluğunu kabul ediyor ve onaylıyorum” seçeneğini işaretleyecektir.

Tekirdağ iş ilanları için görev almak isteyen adaylar sadece tek bir unvan için başvuru yapacaklardır ve kamusal haklardan mahrum olunmaması ayrıca birden fazla unvana başvuru yapıldığı takdirde her iki başvuru da geçersiz sayılacaktır.

Tüm başvuru sahiplerinin başvuru formunu hatalı dolduran, eksik ya da hatalı belge ibraz edenlerin müracaatları kesinlikle kabul edilmeyecek ayrıca askerlik görevleri ile ilgili olarak ilişkilerinin bulunmaması gerekiyor.

Üniversite daimi personel alımı için başvuru gerçekleştirecek olanların tüm başvurular ilgili alanların KPSS puanları baz alınarak değerlendirilecek ve görevlerini yapmalarına engel bir sağlık sorunlarının olmaması gerekiyor.

Ayşe Kara