Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu'nda bu hafta, 2024 yılı bütçe görüşmelerinin tamamlanması ve diğer önemli konuların ele alınması planlanıyor.

2024 yılı bütçe görüşmeleri yarın tamamlanacak ve bütçenin tümü oylanacak. Bu süreçte 2022 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu Teklifi de değerlendirilecek.
 

2 ay evli kalıp boşandılar! Mahkemeden emsal yaracak nafaka kararı 2 ay evli kalıp boşandılar! Mahkemeden emsal yaracak nafaka kararı

26 Aralık Salı günü, çalışan emeklilere bir defaya mahsus 5 bin lira ödenmesini içeren kanun teklifi görüşmelerine devam edilecek. Bu konu, ekonomiye ilişkin düzenlemeleri içeriyor.
 

TBMM Dışişleri Komisyonu, İsveç'in NATO'ya katılım protokolünü inceleyecek. Uluslararası anlaşmaların uygun bulunmasına dair kanun teklifleri de komisyon tarafından değerlendirilecek.
 

Salı ve çarşamba günleri Meclis'te grupları bulunan siyasi partilerin grup toplantıları gerçekleştirilecek. Bu toplantılarda partiler, güncel konuları ve gündemdeki meseleleri ele alabilirler.


TBMM'de bu hafta, bütçe üzerindeki çalışmaların yanı sıra çeşitli kanun teklifleri ve uluslararası anlaşmaların değerlendirilmesiyle geçecek.