21 Mayıs Survivor 83. bölüm fragmanı izleAcun Ilıca'nın sunuculuğunu üstlendiği yarışma programının yeni bölümünde neler olacağı merak ediliyor. Erzak ödülünü kazanan takım Gönüllüler olurken, sembol ödülünü kazanan isimler ise Ardahan ve Nisa oldu. Yeni bölümün sonlanmasının ardından 83. bölüm fragmanı araştırılmaya başlandı. TV8 ekranlarının merakla takip edilen yarışma programı Survivor 2020'de heyecan fırtınası devam ediyor. İşte 21 Mayıs Survivor 83. bölüm fragmanı izlemek için detaylar haberimizde...

SURVİVOR 20 MAYIS ERZAK ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

Survivor 82. bölümde kazanan takım farklı skorla Gönüller oldu. Ödül olarak orman evi ve erzak ödülü verildi.

SURVIVOR'DA KİM ELENDİ?

Survivor 81. yeni bölümde yarpılan SMS oylaması sonucunda en az oyu alıp yarışmaya veda eden isim Mert Öcal oldu. Survivor eleme potasında Mert, Aycan, Yasin, Sercan ve Cemal Can isimleri yer alıyordu.

SURVIVOR SMS SIRALAMASI

Survivor'da bu hafta ada konseyinde Ünlüler ve Gönüllüler takımı SMS sıralaması belli oldu. Survivor 2020 Ünlüler takımında Elif haftanın SMS birincisi oldu. Gönüllüler takımında ise Barış birinci oldu.

SURVIVOR 14. HAFTA GÖNÜLLÜLER SMS SIRALAMASI

7 - Evrim
6 - Nisa
5 - Ardahan
4 - Yasin
3 - Berkan
2 - Cemal Can
1 - Barış

SURVIVOR 14. HAFTA ÜNLÜLER SMS SIRALAMASI

5 - Yunus Emre
4 - Mert
3 - Aycan
2 - Sercan
1 - Elif

ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Survivor'da bu hafta yapılan oylamalar sonucunda eleme adayları belli oldu. Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler takımında eleme adayları Mert, Aycan ve Yasin oldu. Survivor'da bu akşam SMS oylamasında Ünlüler takımında birinci çıkan Elif, Sercan'ın ismini verdi. Gönüllüler takımında ise Barış, eleme adayı olarak Cemal Can'ın ismini verdi. Survivor'da eleme adayları Mert, Aycan, Yasin, Sercan ve Cemal Can oldu.

SURVIVOR İLETİŞİM ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

Survivor 2020’de Ünlüler ile Gönüllüler iletişim ödül oyunu için karşı karşıya geldi. Survivor 81. Bölümde oynanan ödül oyunu için voleybol maçı yapıldı Survivor'da bu hafta iletişim ödülünü kazanan takım Gönüllüler oldu