TV8'in uzun soluklu yarışma programı Survivor 2021 son bölümü ünlüler ve gönüllüler takımları arasındaki dokunulmazlık oyunundaki yüksek mücadeleyi ekranlara taşıdı. Acun Ilıcalı'nın hakemliğini üstlendiği dokunulmazlık oyununda her iki takım da yüksek mücadele göstererek çekişmeli bir skor ortaya çıkarırken, oyunun sonunda 1 takım kazanmayı bildi ve bu geceki ada konseyinde eleme adayı vermekten kurtuldu. Bu bilgiler ışığında yarışmanın takipçileri kazanan takıma ilişkin detayları merak ederek Survivor'da eleme adayı kim oldu - dokunulmazlık oyununu kim kazandı? sorularına yanıt aramaya başladı.

SURVIVOR'DA ELEME ADAYI KİM OLDU - DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 2021 son bölümde dokunulmazlığı hangi takımın kazandığı ve eleme adayının kim olduğuna ilişkin tüm detaylar şöyle;

Kondüsyon ile bedensel ve psikolojik dayanıklılık gerektiren yarışma programı Survivor 2021 son bölümde ünlüler ve gönüllüler takımları arasında kritik denilebilecek bir dokunulmazlık oyunu oynandı. Çekişmeli süren dokunulmazlık mücadelesinde iki takımda skor anlamında eşitlik getiren bir performans çizgisine sahipti.

Ünlüler ve gönüllüler takımları arasında yapılan çekişmeli dokunulmazlık oyununda 9-9'luk beraberlikle son oyuna giren takımlardan ünlüler takımı yarışmacısı Merve Aydın, rakibini yenerek, ünlüler takımına 10. sayıyı ve dokunulmazlık zırhını kazandırdı. Oyunun bu şekilde sonuçlanmasıyla Dominik Cumhuriyet'inde yapılan ada konseyinde gönüllüler takımından adı yazılan isimler ve aldıkları oy sayısı şöyle oldu.

DORA - 3

YUNUS EMRE - 2

ALEYNA ÇALIŞKAN - 5